BGRegistar.com

АГРОМЕДИЯ ГРУП ЕООД

Информация

АГРОМЕДИЯ ГРУП ЕООД

Агромедия Груп ЕООД е продуцентска къща създадена през 2003 година със седалище град София. Развива своята дейност в областта на рекламата.

 

Занимава се с изработването и продуцирането на ТВ прдавания, интернет и печатни медии. Дейността й е фокусирана на селскостопанска тематика с информационна и рекламна насоченост.  

 

Агромедия Груп ЕООД изработва рекламни клипове и филми, презентации, видео и печатни материали и други рекламни продукти, регулярно поръчвани от фирмите в бранша.

 

Фирмата се занимава и с изработването на цялостни рекламни стратегии на своите клиенти, като им предлага оптимални решения.

 

Продуцентска къща Агромедия ЕООД вече единадесет години е в центъра на Агробизнес.

 

Агромедия Груп ЕООД представяни следните медии:

 

Агрофорум

Първото телевизионно предаване, което стартира през 1999 година, представящо визията на модерното земеделие. Продуктите, които представя, много бързо намират голямо приложение в практиката. Чрез актуалните интервюта и репортажите от страна, предаването дава идеи и гъвкави решения за ефективно земеделие, като се излъчва всяка седмица.

 

Агромаркет

Телевизионно петнадесетминутно магазинно предаване, което представя  качествата и предимствата на различни марки агротехника. Предаване насочено към професионалните фермери, които искат в детайли да научават за най - новите машини и технологии, предлагани на българския пазар.

 

Агрокомпас

Луксозно месечно специализирано списание от осемдесет страници, което се издава от 2006 година, показващо вярната посока в агробизнеса. Тиражът на списанието е осемнадесет хиляди броя месечно.

 

Интернет порталът - WWW.AGRO.BG 

Насочен към предоставянето на цялостна и леснодостъпна информация за селското стопанство в България, създаден през  2003 година, като първата селскостопанска интернет медия на пазара. Дневните посещения в селскостопанския портал - agro.bg са средно 3 500 човека с над 250 000 месечни импресии.

 

Качеството и професионализма, наложени от Агромедия Груп ЕООД, доведе до усъвършенстване и развитие на всички медийни продукти.

Контакти

АГРОМЕДИЯ ГРУП ЕООД

София, бул. Възкресение № 1
029202063, 029202064, 028229383