BGRegistar.com

Агроинсект ЕООД - Услуги

агроинсект, агроинсект еоод, агроинсект софия, ддд софия, ддд услуги за корпоративни клиенти софия, ддд услуги софия, дезинсекция и дератизация, дезинсекция и дератизация софия, дезинфекция дезинсекция и дератизация софия, качествено извършване на дератизация софия, препоръчайте фирма за дезинсекция, препоръчайте фирма за дератизация, препоръчана фирма дератизация софия, препоръчана фирма за борба с вредители софия, препоръчана фирма за дезинсекция, препоръчана фирма за дезинсекция софия, препоръчана фирма за дезинфекция софия, препоръчана фирма за дератизация, препоръчана фирма за унищожаване на вредни гризачи, препоръчана фирма за унищожаване на вредни инсекти, препоръчана фирма за унищожаване на насекоми софия, сигурна фирма за борба с вредните гризачи софия, унищожаване на вредни гризачи, унищожаване на вредни инсекти софия, унищожаване на насекоми, унищожаване на патогенни микроорганизми

Услуги


Дезинсекция
- Унищожаване на вредни инсекти - насекоми, хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи, мухи, молци, оси, стършели и други. Видът на дезинсекцията се определя според обекта на обработка и конкретните условия.

 

 

 

 

 


Дезинфекция
- Компанията извършва унищожаване на патогенни микроорганизми. Използват се химични методи на въздействие в зависимост от специфичните условия и характеристики на конкретния обект.

 

 

 

 

 

 


Дератизация - Унищожаване на вредни гризачи - мишки и плъхове.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДДД услуги за бизнеса - Ефективни решения за чистота и спокойствие на работното място чрез обработване на площи срещу гризачи и всички видове насекоми.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДДД услуги за дома и жилища - Обработки срещу всички видове вредни насекоми (хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, мравки, оси, мухи и др.) и гризачи (мишки и плъхове).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДДД услуги за етажната собственост - ДДД обработки на общите части, както и безупречно водене на документацията, изисквана от контролните органи.

 

 

 

 

 

 

 

 


„Добра цена за добро качество!'

 

 

 

 

 

Контакти

АГРОИНСЕКТ ЕООД

София, ул. Софроний Врачански 1, ап.2
029867881
0893986998, 0886435202