BGRegistar.com

АГРОЗАЩИТА - ГВ ЕООД

агрозащита гв еоод, агрозащита гв еоод плевен, агрозащита и консултинг плевен, препоръчана фирма за агрохимически препарати, препоръчана фирма за консултинг плевен, препоръчана фирма за продажба на торове плевен, препоръчани препарати за растителна защита плевен, продажба на агрохимически препарати плевен, продажба на биостимулатори плевен, продажба на инсектициди и биоциди плевен, продажба на качествени торове плевен, продажба на микроелементи плевен, продажба на органични и листни торове плевен, продажба на органични торове плевен, продажба на препарати за растителна защита плевен, продажба на растежни стимулатори плевен, продажба на фунгициди и хербициди плевен, разнообразие от качествени семена плевен, разнообразие от фунгициди и хербициди плевен, разноообразие от качествени торове плевен, търговия и селското стопанство плевен, търговия на агрохимически препарати плевен, търговия със семена и торове плевен

Информация

Информация

 

АГРОЗАЩИТА - ГВ ЕООД е фирма със седалище град Плевен, ул. Луковит 4.

 

Развива своята дейност в областта на селското стопанство. Занимава се с търговия на агрохимически препарати и консултинг.

 

АГРОЗАЩИТА - ГВ ЕООД предлага торове и препарати за растителна защита - фунгициди, хербициди, инсектициди и органични торове.

 

Дружеството се стреми да поддържа и предлага разнообразие от препарати за растителна защита, органични и листни торове, качествени семена, които изцяло да задоволяват нуждите на всеки отделен клиент. При нужда от съвет, клиентите получават професионална консултация, която допринася за по - добро и бързо обслужване.

 

Дистрибутор на Агрия АД.

 

АГРОЗАЩИТА - ГВ ЕООД предлага :

 

  • Фунгициди
  • Хербициди
  • Инсектициди
  • Органични торове
  • Биоциди
  • Биостимулатори
  • Растежни стимулатори
  • Микроелементи

 

 

 

Управител на фирмата е г-н Пламен Илиев.

 

 

 

 

Контакти

АГРОЗАЩИТА - ГВ ЕООД

Плевен, ул. Луковит 4, ет. 2
064810263
0887363514
064842157