BGRegistar.com

Агробио България ООД

агробио българия, агробио българия оод, агробио българия оод софия, биоторове biohumus, вносител на биостимулатори софия, вносител на почвени подобрители софия, вносител на препарати за растителна защита, вносител на торове софия, микробиални и ео торове, оторизиран представител на agrobio kft, оторизиран представител на biovd kft, оторизиран представител на ecomic merck gmbh, оторизиран представител на evonik industries gmbh, оторизиран представител на kertimag zrt, почвен подобрител stockosorb, почвен подобрител с влагозадържащ ефект, почвени подобрители софия, препарати за растителна защита софия, продукти за биологично земеделие, продукти за биологично земеделие софия, продукти за биологично и конвенционално земеделие, продукти за конвенционално земеделие, продукти за конвенционално земеделие софия, сертифицирани биоинсектициди и биофунгициди, сертифицирани бионематоциди и биосемена, сертифицирани биосемена, сертифицирани биоторове и почвени подобрители

Информация

Агробио България ООД

Агробио България ООД

 

Агробио България ООД е българска компания, учредена през 2008 г. със седалище град София, ж.к. Дружба, бл.70, ап.54.

 

Наследник и продължител на дейностите на няколко дружества предлагащи различни взаимно допълващи се продукти и услуги на земеделските производители в България.

 

Агробио България ООД е съврененна, пазарно ориентирана компания с обхват на дейност в областта на търговията. Занимава се с внос и износ на продукти за биологичното земеделие.

 

Предлага продукти за биологично и конвенционално земеделие - биоторове, почвени подобрители, биоинсектициди, биофунгициди, бионематоциди, био семена и уреди за експресни почвени анализи.

 

Продуктите притежават сертификати, които се предоставят на био-производителите при регистрации пред различни сертифициращи органи.


Агробио България ООД поддържа партньорски отношения с редица научни лаборатории и утвърдени производители от Европейския съюз и САЩ - AgroBio Kft (Goup) Унгария, Biovéd Kft Унгария, KertiMag Zrt Унгария, ECOMIC-MERCK GmbH Германия, Evonik Industries GmbH Германия и други.


За някои от тях е оторизиран представител за България, а за други и за страните от Балканския полуостров. Има изградени търговски отношения с партньорски фирми от Унгария, Румъния, Гърция, Македония, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина.

 

Агробио България ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.


Работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени продукти са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

 

Контакти

Агробио България ООД

София, бул. Андрей Ляпчев 1 / 319A
0878550255, 0878550256, 0878550257