BGRegistar.com

Агриком ООД

Информация

Информация

 

Агриком ООД е българска компания учредена през 2008 год. със седалище град Балчик.

 

Основно направление в дейността на фирмата е производство, преработка, съхранение и реализация на фураж и фуражни компоненти, зърнени, клубеноплодни и технически култури.

 

За да е конкурентноспособна, компанията използва единствено селектирани семена с високо качество.

 

Благодарение на екологично чистият район и дългогодишен опит, произвежданите и предлагани зърнени култури и селскостопанска продукция се характеризират с изключително високи показатели.

 

Разполага с необходимата техника и инвентар, като непрекъснато иинвестира в обновяването на машинния парк, което води до производство на качествени и конкурентни продукти.

 

Екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент.

 

През всички тези немалко години, Агриком ООД работи, съобразно мисията си, която е насочена към производството и реализацията на конкурентноспособни изделия с качество, отговарящо на настоящите и бъдещи изисквания на партньорите и клиентите.

 

Ръководи се от последните световни тенденции в земеделското производство и приоритетите, налагащи екологично и чисто земеделие. Залага на професионализма, oтговорността и високото качество на произвежданата продукция.

 

Агриком ООД се е наложила и утвърдила, като коректен, лоялен и предпочитан партньор в целия регион. Съхранява и развива традиционната за компанията екипност и добър колектив, именно така, продължава своя просперитет.

 

Успехът на компанията се корени в непрекъснатия стремеж към усъвършенстване, съчетан с използването на дългогодишните традиции в областта на земеделието.

 

Компанията се представлява от г-н Румен Ганев в качеството на Управител.

 

 

Контакти

АГРИКОМ ООД

Балчик, ул. Черно море 21
0888626201