BGRegistar.com

АГИ 1

Информация

АГИ 1

Адрес: Пловдив, бул. Шести септември 220, ет. 7, ап. 21 Тел: 032 96 85 06 / 0889 20 79 24 Email: agi_2@mail.bg URL: АГИ 1

Фирма "АГИ-1" е създадена през 2004 година, когато семейната сладкарска страст приема индустриален облик. Незаменимите бабини рецепти излезли от нашата кухня и преминали през модерната ни работна база, където майсторски ръце и най-новата сладкарска технология, извайват някои от най-любимите сладки изкушения на България.

"АГИ-1" съвсем заслужено се гордее с богатата си продукция на бисквити, пасти, торти и дребни сладки приготвени под най-взискателния контрол и опаковани по съвременна технология запазваща неповторимите им вкусови качества. Изборът на висококачествени суровини гарантира на нашите клиенти чисти и автентични продукти, семпли и здравословни, досущ като домашно приготвените лакомства от едно време.

Водени от стремежът ни към съвършенство вървим винаги напред. Натрупаният опит и непрестанното усвояване на новостите в бранша ни помагат да смесваме традиционните аромати и вкусове по съвременен и оригинален метод, превръщайки захарните тайни от миналото в шедьоври на модерното сладкарско изкуство.
От скромна зала с няколо работника до модернооборудвана база с над 80 души персонал – това е еволюцията на нашата фабрика, която, разбира се, продължава да се развива. Нови складови помещения, машини, модерни производствени и пакетиращи процеси, все по-квалифицирана работна ръка и експертно ръководство гарантират неповторимото качество на крайните ни продукти.
Сладките ни изкушения достигат до всяко кътче на България и съседките й, благодарение на нашата добре развитата логистична и дистрибуторска мрежа.

В “АГИ-1” критериите за качество се делят на три главни групи: първо, нашият личен сладкарски усет; второ, вкусовите изисквания на клиента и трето, изискванията на международните сертифициращи институции. Успехът, който сме постигнали до момента доказва, че критериите от първите две точки са задоволени. Към това, обаче, искахме да добавим международното признание, което да извиси нашето производство на европейско и световно ниво.
От 2006 година компанията работи и е сертифицирана по международния стандарт за управление на качество ISO 9001. Към момента интегрираната система за качество на “АГИ-1” е в съответствие със изискванията на ISO 9001:2008 / HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point ) – Интегрираната система за контрол на качеството, анализ на риска и контрол на критичните точки , и ISO 22 000:2005 – Система за управление на здравето и безопасността на хранителните продукти които се подновяват ежегодно след взискателни проверки.

Контакти

АГИ 1

Пловдив, бул. Шести септември 220, ет. 7, ап. 21
0032968506/0889207924