BGRegistar.com

Агат - 56 ЕООД - Продукти и Услуги

агат 56 бургас, висококачествени стелажи бургас, електрически табла от производител бургас, електрически табла по бдс бургас, заваръчни услуги бургас, изработване на всички видове електрически табла, изработване на метални каси, изработване на метални скари бургас, изработка на изделия от листов материал бургас, изработка на изделия от прътов материал бургас, изработка на изделия от тръбен материал бургас, изработка на мачти и пилони бургас, изработка на пощенски кутии бургас, изработка на рекламни табели бургас, метални шкафове за ел табла бургас, носачи, плазмено рязане бургас, прахово боядисване бургас, прахово боядисване на метални изделия бургас, препоръчан производител на електрически табла, проектиране и изработка на електрически табла, произвoдител на кабелни канали, производител на ел табла бургас, производител на електрически табла по бдс, производител на метални каси бургас, производител на метални стълбове бургас, производител на металните шкафове за ел табла, производител на стълбове за улично осветление, производство на каси за оръжие, услуги със заваръчна техника бургас, фирма за прахово боядисване бургас, фирма производител на ел табла бургас

Продукти и Услуги

Благодарение на дългогодишния професионален опит в сферата си на дейност, Агат - 56 ЕООД се е наложила и утвърдила на българския пазар.


Произвежда и предлага електрически таблата и металните шкафове за ел. табла, отговарящи на БДС EN 60439-1. Изработени в стоманено-ламаринени шкафове с висока степен на защита до IP65, прахово боядисани в светло сив цвят RAL-7035.


ВИДОВЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТАБЛА:


Електромерни ел. табла - ТЕМЗ, ТЕМО и ГЕТ - произвеждат се съобразно изискванията на съответното електроразпределително дружество и изискванията на клиента.Те са предназначени за разпределение, управление и защита на електрическите съоръжения и измерване на консумираната ел. енергия от потребителите. С възможност са за монтаж на стълбове, стени, фундаменти или стоящи на открито и на закрито. Ел. табла се изпълняват в единичен шкаф или комбинация от модулни шкафове с отделни врати и заключване. Вратите са двойни - външна (плътна) и вътрешна(с прозорчета), като вътрешната е с възможност за заключване само от представителите на електроразпределителните дружества.

 

Разпределителни ел. табла - главни разпределителни за обществени, жилищни и административни сгради; крайни разпределителни за магазини, апартаменти, офиси и др. Предназначени са за свързване на електрическите уредби и съоръжения на потребителите на електрическа енергия с разпределителната мрежа НН и защитата им от пренапрежение и претоварване. Произвеждат се съобразно нуждите и изискванията на клиента. С възможност са за монтаж на стълбове, стени, фундаменти или стоящи на открито и на закрито.


Електрически табла за автоматизация - КИП и А,Т - АВР

 

Електрически табла за сградна автоматизация

 

Електрически табла за трафопостове - ГТТ, РТ, ГТРТ

 

Комплектни кондензаторни устройства - ККУ

 

Разпределителни касети НН


Електрически табла за командни пултове за управление


Нестандартни ел. табла по проект на клиента


Метални шкафове за електрически табла

 

Метални шкафове, гардероби, врати


Метални сейфове, каси за оръжие


Оптични метални шкафове


Стелажи и скари


Пощенски кутии


Рекламни табели


Кабелни канали


Гръмоотводни кутии


Стойки и мачти за сателитни антени


Крепежни елементи за монтаж на соларни системи


Метални елементи за оранжерии


Табла за управление


Стълбове за улично осветление с височина до 12 метра, мачти и пилони, част от които собствено производство, а другата - внос от специализиран производител на такива.

 

Стълбовете биват: полигонални, тръбни и конусни с размери от 3 м. до 15 м., като и с нестандартни размери, спрямо желанията на клиента. Възможностите за монтаж са следните: за вкопаване в земята и с основа. За по-голяма устойчивост, защита от корозия и повреди при употреба, стълбовете са горещо поцинковани, могат да бъдат и боядисани, чрез за прахово боядисване. Като допълнение към тях се изработват и рогатки - единична, двойна, тройна и т.н.


Пилоните за знамена се изработват с височина спрямо потребностите на клиента - до 12 м., а над този размер се сглобяват от детайли. Също са горещо поцинковани, по желание могат да бъдат боядисани. Системата за издигане на знамето може да бъде изработена по желание с външно или вътрешно въже; ръчно или механично вдигане на знамето; позволява да се върти на 360 градуса.

 

 

Услуги

 

Агат-56 ЕООД предлага разнообразна гама услуги, които напълно да задоволяват предпочитанията и изискванията на клиентите, с високо качество, на достъпни цени:

 

ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ на метални изделия:

 

АГАТ - 56 ЕООД - прахово боядисване на метални изделия

 

Производствената база в град Бургас разполага с висококачествена техника Gema - Швейцария за прецизно нанасяне на прахови полимерни покрития.

 

Богата цветова гама от прахови покрития на Tiger - Австрия и Akzo Nobel - Холандия. Вариантите на праховите покрития са подходящи за външно и вътрешно приложение и също така са с различни структури и ефекти - мат, гланц, шагрен, ковани, металик и други.

 

Инсталациите допускат боядисването на детайли до 6 метрова дължина.

 

АГАТ - 56 ЕООД - плазмено рязане на детайли от черна и неръждаема стомана


ПЛАЗМЕНО РЯЗАНЕ на детайли от черна и неръждаема стомана и други сплави с дебелини от 1 до 20 мм. Габаритните размери на детайла (групата детайли) не трябва да превишават 2000 х 6000 мм. Точността на рязане е от 0,15 до 3 мм. в зависимост от дебелината на материала. За изрязване на детайлите клиентът предоставя чертеж в .dxf или .dwg формат. При липса на такъв чертеж, Агат - 56 предоставя услуга по изработването на чертежа с допълнително заплащане.


Услуги със заваръчна техника.


Изработка на изделия от листов, прътов и тръбен материал.

 

Контакти

АГАТ - 56 ЕООД

Бургас, кв. Акации, ул. Спортна 5
056846828
0888305684