BGRegistar.com

Агат - 56 ЕООД

агат 56 бургас, висококачествени стелажи бургас, електрически табла от производител бургас, електрически табла по бдс бургас, заваръчни услуги бургас, изработване на всички видове електрически табла, изработване на метални каси, изработване на метални скари бургас, изработка на изделия от листов материал бургас, изработка на изделия от прътов материал бургас, изработка на изделия от тръбен материал бургас, изработка на мачти и пилони бургас, изработка на пощенски кутии бургас, изработка на рекламни табели бургас, метални шкафове за ел табла бургас, носачи, плазмено рязане бургас, прахово боядисване бургас, прахово боядисване на метални изделия бургас, препоръчан производител на електрически табла, проектиране и изработка на електрически табла, производител на ел табла бургас, производител на електрически табла по бдс, производител на метални каси бургас, производител на метални стълбове бургас, производител на металните шкафове за ел табла, производител на стълбове за улично осветление, производство на каси за оръжие, произовдител на кабелни канали, услуги със заваръчна техника бургас, фирма за прахово боядисване бургас, фирма производител на ел табла бургас

Информация

Агат - 56 ЕООД

АГАТ - 56 ЕООД  - електрически таблата и металните шкафове

Агат - 56 ЕООД е динамични развиваща се компания, учредена през 2007 год. със седалище град Бургас, кв. Акации, ул. Спортна 5, където се намира и производственият цех.

 

Дружеството е правоприемник на ЕТ Агат - 56 - Тодор Тодоров и продължител на дейността свързана с производство на електрически табла за бита и промишлеността, метални шкафове за ел. табла и различни метални изделия, както и  услуги за прахово боядисване, заваряване, рязане и огъване.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Агат - 56 работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Фокусът на дейността е насочен върху задоволяване на техните нужди, предлагайки им продукти и услуги с най - добро качество.


Продуктовата гама включва - всички видове оборудвани и необорудвани електрически табла за бита и промишлеността, метални шкафове, гардероби, врати, метални сейфове, каси за оръжие, оптични метални шкафове, стелажи, скари, пощенски кутии, кабелни канали, рекламни табели, гръмоотводни кутии, стойки и мачти за сателитни антени, метални елементи за оранжерии, табла за управление, стълбове за улично осветление с височина до 12 метра и други.

 

За да е конкурентноспособно, дружеството непрекъснато инвестира в ново и сървемемно оборудване. Производственият цен разполага с разкрояващи и огъващи машини, щанцпреси Haco и Ermaksan и инсталация за прахово боядисване Gema с богата цветова гама. Наличните 6 метрови абкант-преса и гилотина са единствени в региона и позволяват рязане на детайли с дебелина до 10 мм и огъване с дебелина до 8 мм.

 

Агат - 56 предоставя и услуги със заваръчна техника, прахово боядисване, изработване на изделия от листов, прътов и тръбен материал.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата Агат - 56 ЕООД да се наложи като лидер в своя бранш. Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции.

 

Дружеството се представлява от г-н Тодор Георгиев Тодоров, в качеството на Управител.

 

 

Контакти

 

 

АГАТ-56 ЕООД


гр. Бургас
кв. Акации, ул. Спортна 5 (до стдион Черноморец)

 

тел.: 056 82 71 04
тел.: 0888 305 684
тел.: 0886 100 356
тел.: 0887 259 324


e-mail: agat56@abv.bg

 

 

Контакти

АГАТ - 56 ЕООД

Бургас, кв. Акации, ул. Спортна 5
056846828
0888305684