BGRegistar.com

АВТОШКОЛА ШАНС 5 ООД

Информация

Информация

 

АВТОШКОЛА ШАНС 5 ООД е със седалище град Шумен, бул. Велики Преслав 9, офис 10 / намира се срещу барчето на седмиците /.

 

Провежда курсове за обучение на водачи на МПС, възстановяване на контролни точки и опреснителни часове.


Предлага теоретична и практическа подготовка за придобиване на шофьорски умения за всички категории превозни средства на територията на град Шумен и окръга.


Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и индивидуален подход към всеки курсист.


Шофьорският курс за обучение на водачи на МПС за категория - В, преминава през два етапа - теоретично и практическо обучение. Теоретичното обучение се спровежда в специално оборудван за целта кабинет.


АВТОШКОЛА ШАНС 5 ООД предлага квалифицирано обучение със съвременна техника, внимателно отношение и индивидуална подготовка за всеки курсист, възможност за вземане на допълнителни часове при необходимост или желание от страна на курсиста след завършване на шофьорския курс, оформяне и подаване на документи за явяване на изпит пред ДАИ.


Практическото обучение включва управление на автомобил в градски и извънградски условия. Часовете по кормуване се провеждат в удобно за курсистите време. Кормуването за категория В се провежда с автомобили Форд Фокус и Фолксваген Бора.


Автошколата се стреми да предостави всички необходими знания и подходящи условия за усвояване на умението за шофиране, за да се чувстват курсистите свободни и мобилни, справяйки се с ежедневните предизвикателства на пътя.

 


Управител на автошколата е г-н Георги Халачев.

 

 

Контакти

АВТОШКОЛА ШАНС 5

Шумен, бул. Велики Преслав 9
054832823
0888824516