BGRegistar.com

АВТОШКОЛА МИТЕВ

Информация

Информация

 

 

АВТОШКОЛА МИТЕВ е със седалище град Пловдив, ул. Цар Симеон 52 / околовръстното на Тракия, бившето тролейно депо.Занимава се с провеждането на шофьорски курсове в град Пловдив за категории A, A1, B, B1, C, D, M, възстановяване на контролни точки, квалификационна карта на водача - наредба 41 , ADR (превоз опасни товари), опреснителни часове, курсове по професионална компетентност.АВТОШКОЛА МИТЕВ предлага теоретична и практическа подготовка за придобиване на шофьорски умения за всички категории превозни средства на територията на град Пловив и окръга.

 

Учебният полигон, за провеждане на часовете по кормуване от категоии А1, А2, А, ВЕ и СЕ, се намира в град Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Цар Симеон 52 (околовръстно).

 

Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори, с богат опит и индивидуален подход към всеки курсист.

 

 

АВТОШКОЛА МИТЕВ разполага с разнообразен и модерен автопарк от нови леки и товарни автомобили и ремаркета, гарантиращи спокойствието и удобството на курсистите.

 

Кормуването за категория В се провежда с автомобил автоматик.

 

АВТОШКОЛА МИТЕВ предоставя на курсистите, съвременни средства за обучение, включващо компютърно обучение и мултимедийно онагледяване на Закона за движение но пътищата. Автошколата се стреми да предостави всички необходими знания и подходящи условия за усвояване на умението за шофиране, за да се чувстват курсистите свободни и мобилни, да се справяте с ежедневните предизвикателства на пътя.

 


Управител на автошколата е инж. Тодор Митев.

 

 

Контакти

АВТОШКОЛА МИТЕВ

Пловдив, ул. Цар Симеон 52
0888479770, 0898736255