BGRegistar.com

АВТОШКОЛА КАРАМФИЛОВ

Информация

Информация


 

 

АВТОШКОЛА КАРАМФИЛОВ е със седалище град Пловдив.

 

Провежда курсове за обучение на водачи на МПС, възстановяване на контролни точки и опреснителни часове.

 

Предлага теоретична и практическа подготовка за придобиване на шофьорски умения за всички категории превозни средства на територията на град Пловдив и окръга.

 

Обучението се извършва от високо квалифициран инструктор, с богат опит и индивидуален подход към всеки курсист.

 

Г-н Славчо Карамфилов е инструктор с богат, дългогодишен опит, подготвя начинаещите шофьор, давайки им не само знания, но и рутина, за да придобият нужния опит.

 

Съобразно спазването на европейските директиви, обучението преминава през различни етапи, в които курсистите усвояват управлението на автомобила, научавайки психически и емоционално да преодолява трудностите по пътя.

 

Шофьорският курс за обучение на водачи на МПС за категория - В, преминава през два етапа - теоретично и практическо обучение. Теоретичното обучение се спровежда в специално оборудван за целта кабинет.

 

АВТОШКОЛА КАРАМФИЛОВ предлага квалифицирано обучение със съвременна техника, внимателно отношение и индивидуална подготовка за всеки курсист, възможност за вземане на допълнителни часове при необходимост или желание от страна на курсиста след завършване на шофьорския курс, оформяне и подаване на документи за явяване на изпит пред ДАИ.

 

Практическото обучение включва управление на автомобил в градски и извънградски условия. Часовете по кормуване се провеждат в удобно за курсистите време. Кормуването за категория В се провежда с автомобил Нисан Примера - дизел с екстри, осигуряващ комфортно шофиране и приятно пътуване.

 

Автошколата се стреми да предостави всички необходими знания и подходящи условия за усвояване на умението за шофиране, за да се чувстват курсистите свободни и мобилни, справяйки се с ежедневните предизвикателства на пътя.

 

 

Управител на автошколата е г-н Славчо Карамфилов.

 

 

АВТОШКОЛА КАРАМФИЛОВ - качество на разумна цена!

 

 

 

Контакти

АВТОШКОЛА КАРАМФИЛОВ

Пловдив, ж.к. Тракия
032683578
0889220654