BGRegistar.com

Автошкола Иванов - НМ

автоинструктор недялко иванов, автоинструктор недялко иванов харманли, автоинструктор харманли, автокурсове за водачи на мпс харманли, автошкола иванов нм, автошкола харманли, висококвалифициран автоинструктор харманли, добър автоинструктор в харманли, иванов нм еоод, качествени курсове за водачи на мпс харманли, курс за управление на багери харманли, курс за управление на мотокар харманли, курс за управление на пътно строителни машини, курс за управление на челни товарачи харманли, курсове за водачи на мпс харманли, курсове за електрокари харманли, курсове за мотокари харманли, курсове за обучение на водачи на мпс, курсове за обучение на водачи на мпс харманли, курсове за превоз на опасни товари харманли, предпочитана автошкола харманли, препоръчан автоинструктор в харманли, препоръчан автоцентър в харманли, препоръчана автошкола в харманли, шофьорски курс за водачи на мпс харманли, шофьорски курс за категория а1 харманли, шофьорски курс за категория а2 харманли, шофьорски курс за категория в и е харманли, шофьорски курсове харманли

Информация


Автошкола Иванов - НМ, ХарманлиАвтошкола Иванов - НМ е със седалище град Харманли.

 

Провежда курсове за обучение на водачи на МПС, възстановяване на контролни точки и опреснителни часове.

 

Предлага теоретична и практическа подготовка за придобиване на шофьорски умения за всички категории превозни средства на територията на град Харманли и окръга.

 

Обучението се извършва от висококвалифициран инструктор, с богат опит и индивидуален подход към всеки курсист. Подготвя начинаещите шофьор, давайки им не само знания, но и рутина, за да придобият нужния опит.

 

Съобразно спазването на европейските директиви, обучението преминава през различни етапи, в които курсистите усвояват управлението на автомобила, научавайки психически и емоционално да преодолява трудностите по пътя.

 

Шофьорският курс за обучение на водачи на МПС за категория - В, преминава през два етапа - теоретично и практическо обучение. Теоретичното обучение се състои от четиридесет учебни часа и се провежда в специално оборудван за целта кабинет.

 

Практическото обучение, състоящ се от тридесет и един кормилни часа, включващ управление на автомобила в градски и извънградски условия. Часовете по кормуване се провеждат в удобно за курсистите време.

 

След успешното преминаване и на двата изпита, всеки отделен курсист вече придобива правото да получи Свидетелство за управление на МПС.

 

В Автошкола Иванов - НМ се провежда обучение в следните категории:

 

- Категория АМ
- Категория А1
- Категория А2
- Категория А
- Категория В
- Категория В+Е
- Категория С
- Категория С+Е
- Категория Д


Провеждат се курсове за превоз на опасни товари – ADR, курсове за електро- и мотокари, курсове за професионална компетентност на водача.

 

В Атошколата можете да се запишете и на курс за пътно-строителни машини – багери, булдозери, челни товарачи и други.

 

Автошкола Иванов - НМ предлага кормуване в удобно за курсистите време при провеждането на шофьорския курс, квалифицирано обучение със съвременна техника, внимателно отношение и индивидуална подготовка за всеки курсист, възможност за вземане на допълнителни часове при необходимост или желание от страна на курсиста след завършване на шофьорския курс, оформяне и подаване на документи за явяване на изпит пред ДАИ.

 

Веднъж годишно водачите на МПС могат да възстановяват до 1/3 от лимита, но не повече от 13 контролни точки. За целта е необходимо преминаване на курс, в рамките на шест учебни часа плюс решаване на листовки.

 

Управител на Автошкола Иванов - НМ е г-н Недялко Иванов.

 

Контакти

Автошкола Иванов - НМ

Харманли, ул. Неофит Рилски 10А
0888582725