BGRegistar.com

Автошкола Иванов - НМ

Информация


Автошкола Иванов - НМ, ХарманлиАвтошкола Иванов - НМ е със седалище град Харманли.

 

Провежда курсове за обучение на водачи на МПС, възстановяване на контролни точки и опреснителни часове.

 

Предлага теоретична и практическа подготовка за придобиване на шофьорски умения за всички категории превозни средства на територията на град Харманли и окръга.

 

Обучението се извършва от високо квалифициран инструктор, с богат опит и индивидуален подход към всеки курсист. Подготвя начинаещите шофьор, давайки им не само знания, но и рутина, за да придобият нужния опит.

 

Съобразно спазването на европейските директиви, обучението преминава през различни етапи, в които курсистите усвояват управлението на автомобила, научавайки психически и емоционално да преодолява трудностите по пътя.

 

Шофьорският курс за обучение на водачи на МПС за категория - В, преминава през два етапа - теоретично и практическо обучение. Теоретичното обучение се състои от четиридесет учебни часа и се провежда в специално оборудван за целта кабинет.

 

Практическото обучение, състоящ се от тридесет и един кормилни часа, включващ управление на автомобила в градски и извънградски условия. Часовете по кормуване се провеждат в удобно за курсистите време.

 

След успешното преминаване и на двата изпита, всеки отделен курсист вече придобива правото да получи Свидетелство за управление на МПС.

 

В Автошкола Иванов - НМ се провежда обучение в следните категории:

 

- Категория АМ
- Категория А1
- Категория А2
- Категория А
- Категория В
- Категория В+Е
- Категория С
- Категория С+Е
- Категория Д


Провеждат се курсове за превоз на опасни товари – ADR, курсове за електро- и мотокари, курсове за професионална компетентност на водача.

 

В Атошколата можете да се запишете и на курс за пътно-строителни машини – багери, булдозери, челни товарачи и други.

 

Автошкола Иванов - НМ предлага кормуване в удобно за курсистите време при провеждането на шофьорския курс, квалифицирано обучение със съвременна техника, внимателно отношение и индивидуална подготовка за всеки курсист, възможност за вземане на допълнителни часове при необходимост или желание от страна на курсиста след завършване на шофьорския курс, оформяне и подаване на документи за явяване на изпит пред ДАИ.

 

Веднъж годишно водачите на МПС могат да възстановяват до 1/3 от лимита, но не повече от 13 контролни точки. За целта е необходимо преминаване на курс, в рамките на шест учебни часа плюс решаване на листовки.

 

Управител на Автошкола Иванов - НМ е г-н Недялко Иванов.

 

Контакти

Автошкола Иванов - НМ

Харманли, ул. Неофит Рилски 10А
0888582725