BGRegistar.com

АВТОШКОЛА ВАЛБОР-МОТОРС

Информация

WALBOR

 

 

АВТОШКОЛА ВАЛБОР - МОТОРС е учредена през 2005 г. със седалище град София.

 

Дружеството се представлява от г-н Валентин Атанасов в качеството на Управител.

 

В Авто-мото школата са внедрени и се изшползват голяма част от европейските и световни методи на обучение на курсистите.

 

Г-н Валентин Атанасов е инструктор с богат, дългогодишен опит, подготвя начинаещите шофьор, давайки им не само знания, но и рутина, за да придобият нужния опит.

 

Съобразно спазването на европейските директиви, обучението преминава през различни етапи, в които курсистите усвояват управлението на автомобила, научавайки психически и емоционално да преодолява трудностите по пътя.

 

АВТОШКОЛА ВАЛБОР - МОТОРС се стреми да провежда качествено обучение, при което курсистите да усвоят основините умения и култура на шофиране.

 

Полагат се максимални усилия, курсистите да изпитат удоволствие от управлението на автомобила, научавайки се да кормуват разумно, спазвайки правилата и закона за движение по пътищата.

 

АВТОШКОЛА ВАЛБОР - МОТОРС разполага с авто база, включваща учебен автомобил Рено Меган - широк, удобен и ергономичен, позволяващ свобода при управлението.

 

Учебните мотори са среден клас, леки, приятни за каране и достатъчно маневрени, като са предвидени за лесно изпълнение на изпитните елементи.

 

Учебният кабинет е модерно оборудван, с локация до строящата се метростанция на Летище София.

 

Полигонът е изграден по всички стандарти и съгласно подзаконовите наредби на Изпълнителна Агенция Автомобилна Администрация.

 


Теоретичен кабинет


град София, район Искър
ул. Неделчо Бончев
M-tel: 0889969616
Telenor: 0895704822
e-mail: mlad6ofer@abv.bg
http://avto-moto-kurs.com

 

Мото Полигон


град София, р-н Младост, СБА - Младост 3
M-tel: 0889969616
Telenor: 0895704822
е-mail: mlad6ofer@abv.bg

 

 

АВТОШКОЛА ВАЛБОР - МОТОРС -  качество на разумна цена!

 

 

Контакти

АВТОШКОЛА ВАЛБОР-МОТОРС

София, р-н Младост, СБА - Младост 3
0889969616, 0895704822