BGRegistar.com

Авточасти Франц

автомобилни компютри и панели, авточасти франц, авточасти франц еоод, бърза доставка на оригинални резервни авточасти, доставка на резервни части за всички автомобили, качествени авторемонтни услуги, онлайн продажба на авточасти втора употреба, онлайн продажба на употребявани авточасти, онлайн продажба на употребявани части за бусове, онлайн продажба на употребявани части за камиони, онлайн употребявани резервни части за автомобили, онлайн употребявани резервни части за бусове, онлайн употребявани резервни части за камиони, препоръчана пътна помощ бургас, препоръчана пътна помощ в района на бургас, прецизен реглаж на преден и заден мост бургас, продажба на резервни части за нови модели коли, продажба на употребявани части за автомобили, продажба на части за автомобили втора употреба, пътна помощ в района на град бургас, разглобяване на автомобили град бургас, разнообразие от авточасти за всички автомобили, разнообразие от употребявани резервни части, репатриране на джипове, репатриране на леки автомобили, сервиз за ремонт на кормилно управление бургас, сервиз за ремонт на спирачна система бургас, сервиз за ремонт на съединители бургас, сервиз за ремонт на ходова част бургас, сервиз за смяна на филтри и масла бургас

Информация

Авточасти Франц

Авточасти Франц ЕООД е фирма със седалище в град Ямбол и филиал в град Бургас.

 

Основен предмет на дейност на фирмата е внос и продажба на авточасти, нови и втора употреба за всички западни и японски автомобили, както и разкомлектоването им.

 

Предлаганите услуги включват: продажба на нови и втора употреба части, сервизно обслужване, пътна помощ за областите Бургас и Ямбол, изкупуване на бракувани автомобили, две площадки за разкомплектоване на автомобили и онлайн магазин за авточасти втора употреба.

 

Авточасти Франц предлага пътна помощ, качествени сервизни услуги и изкупуване на бракувани автомобили.

 

Фирмата е специализирана в експресното извършване на ремонти на леки и лекотоварни автомобили. Разполага със собствена сервизна база.

 

За района на град Бургас в случай на неизправност във Вашия автомобил и авария, фирмата предлага пътна помощ и възможност за отстраняване на проблема. В серизната база се извършват ремонти по ходова част, кормилното управление, съединители и полуоси, спирачна система, прецизен реглаж на преден и заден мост, смяна филтри, масла, ремъци и технически консултации.

 

Фирмата се занимава и с продажба на части за автомобили, двигатели, глави,  динама и стартери, капаци, бензинови помпи, компютри и панели, радиатори, скоростни кутии, стъкла, фарове и стопове,  брони, пружини, мостове, калници,  врати и джанти.

 

Авточасти Франц разполага с площадки за разкомплектоване на употребявани автомобили в градовете Ямбол и Бургас.

 

Фирмата поддържа и онлайн магазин.

 

За контакт:

 

База гр. Бургас
Северна промишлена зона

 

Работно време:

Понеделник - Петък от 09:00 часа до 18:00 часа


Телефон: 0878 10 19 00

Физически магазин: 056/852112

 

E-mail: info@autopartsfranz.com

Уебсайт: www.autopartsfranz.com

 

 

Контакти

АВТОЧАСТИ ФРАНЦ

Бургас, Северна промишлена зона, авточасти Франц
056852112
0878101900