BGRegistar.com

Авточасти Франц

Информация

Авточасти Франц

Авточасти Франц ЕООД е фирма със седалище в град Ямбол с филиал и в град Бургас.

 

Основен предмет на дейност на фирмата е внос и продажба на авточасти, нови и втора употреба за всички западни и японски автомобили, както и разкомлектоването им.

 

Предлаганите услуги включват: продажба на нови и втора употреба части, сервизно обслужване, пътна помощ за областите Бургас и Ямбол, изкупуване на бракувани автомобили, две площадки за разкомплектоване на автомобили и онлайн магазин за авточасти втора употреба.

 

Авточасти Франц предлага пътна помощ, качествени сервизни услуги и изкупуване на бракувани автомобили.

 

Фирмата е специализирана в експресното извършване на ремонти на леки и лекотоварни автомобили. Разполага със собствена сервизна база.

 

За района на град Бургас в случай на неизправност във Вашия автмобил и авария, фирмата предлага пътна помощ и възможност за отстраняване на проблема. В серизната база се извършват ремонти по ходова част, кормилното управление, съединители и полуоси, спирачна система, прецизен реглаж на преден и заден мост, смяна филтри, масла, ремъци и технически консултации.

 

Фирмата се занимава и с продажба на части за автомобили, двигатели, глави,  динама и стартери, капаци, бензинови помпи, компютри и панели, радиатори, скоростни кутии, стъкла, фарове и стопове,  брони, пружини, мостове, калници,  врати и джанти.

 

Авточасти Франц разполага с площадки за разкомплектоване на употребявани автомобили в градовете Ямбол и Бургас.

 

Фирмата поддържа и онлайн магазин.

 

За контакт:

 

База гр. Бургас
Северна промишлена зона


Телефон: 0878 10 19 00

Физически магазин: 056/852112

 

E-mail: info@autopartsfranz.com

Уебсайт: www.autopartsfranz.com

 

 

Контакти

АВТОЧАСТИ ФРАНЦ

Бургас, Северна промишлена зона, авточасти Франц
056852112
0878101900