BGRegistar.com

АВТОЦЕНТЪР ВИДЕВ - Автосервиз

Автосервиз

АВТОЦЕНТЪР ВИДЕВ

Автосервиз Видев е собственост на ЕТ Тошо Видев, където се предлагат авто монтьорски, авто тенекеджийски, авто бояджийски, шлосерски, авто електротехнически, диагностични, ежедневно обслужване, подготовка и представяне на автомобилите пред комисия за годишните технически прегледи, диагностика и ремонт на климатични системи, вграждане на алармени системи.

 

Автосервизът е специлизиран за техническо обслужване на леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона, включващо планови и текущи ремонти сьобразени с преобладаващия, като ремонтен фонд на най - често срещаните в България модели на OPEL, FORD, VOLKSWAGEN, MERCEDES, BMW, PEUGEOUT и RENAULT.

 

Фирмата има сключени договори с доставчици на авточасти и консумативи, което дава възможност успешно да се прилага избраната търговска стратегия.

 

На разположение на производствения персонал са и специализирани инструменти за ремонт на възли и детайли от окачването на двата моста, съединителя, предни и задни главини и спирачни системи.

 

Производствените възможности на сервиза са:

 

Автомонтьорски и регулировъчни операции – обслужване на около осемдесет автомобила на ден.

Автотенекеджийски и автобояджийски услуги /с по - дълъг технологичен цикъл/ - около шестдесет автомобила за месец.

Ежедневно обслужване включващо миене, баланс гуми, диагностика на двигателя, регулиране управляем мост - около петдесет автомобила за ден.

 

Използват се смесителни системи за получаване на определен цвят от всички видове авторепаратурни лакове.

 

Използват се също така бои на фирма AKZO NOBEL - SIKKENS, както и румънската боя KLAR При желание от страна на клиентите се предлагат и български автолакове и материали.

 

Автосервизът разполага с добре уредена складова база за съхранение на авточасти и принадлежности с обща площ около 1000 квадратни метра.

 

В ремонтната дейност се влагат авточасти, консумативи и материали от водещи европейски фирми, като различни видове задвижващи ремъци на GATES, фрикционни материали и шарнирни съединения на VALEO, TRW, сферични шарнирни съединения и полуоси GLO, филтри на FIAM, изпускателни системи на WALKER, елементи от запалителните системи на CHAMPION, автомобилни масла и добавки на VALVOLIN, елементи от осветителните системи на автомобилите на BOSCH, амортисьори на MONROE с предоставени гаранции от производителя до тридесет и шест месеца.

 

В автосервиза, работят петдесет и четири човека, специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в обслужването на различни марки автомобили.

 

Управлението на производствения процес и финансовата дейност се осъществява от шест души административен персонал.

 

Фирмата разполага и с подготвен специалист за сертифициране при нов внос на транспортна техника, съобразно изискванията на българските държавни стандарти.

 

В административната сграда е разкрит магазин за продажба на резервни части, консумативи и автогуми.

 

Използват се програмни продукти за заявяване, обработка на складови наличности и продажби на резервни части; електронни каталози за резервните части на най - често срещаните марки автомобили в България.

 

Фирмата разполага и с един специализиран автомобил за репатриране на катастрофирали автомобили, както и други автомобили за служебни нужди.

 

ЕТ Тошо Видев има техническата възможност и обучен персонал за монтиране на автоаларми, електронни позициониращи системи, радиосистеми, климатични системи и друго специализирано автомобилно оборудване.

Контакти

АВТОЦЕНТЪР ВИДЕВ

Стара Загора, ул. Патриарх Евтимий № 55
042623115, 042601117, 042650048
0888752971, 0885105727, 0887603985, 0888472561