BGRegistar.com

Автосервиз Експрес - 2 - Диагностичен център

автосервиз експрес 2, автосервиз софия, геометрия на леки автомобили, геометрията на лекотоварни автомобили, диагностика и настройка на ходовата част, диагностика на ходовата част, диагностика на ходовата част на offroad джипове, диагностика на ходовата част на самоделни мпс, диагностичен автосервизен център софия, диагностичен център и експресен сервиз софия, експресени сервизни услуги софия, качествени автосервизни услуги софия, настройка на ходовата част, настройка на ходовата част на offroad джипове, настройка на ходовата част на самоделни мпс, обтяжни и паразитни ролки на двигателя, препоръчан автосервизен център софия, препоръчан експресен автосервиз софия, смяна на кормилни кутии, смяна на кормилни щанги, смяна на обтяжни и паразитни ролки, смяна на спирачни маркучи, смяна на тампони по окачване, смяна на централни спирачни тръби, смяна на шарнирни болтове, ходовата част на състезателни автомобили

Диагностичен център

АВТОСЕРВИЗ ЕКСПРЕС - 2

диагностичен център автосервиз експрес

 

Автосервиз Експрес - 2  извършва в своя диагностичен център диагностика и настройка на ходовата част и геометрията на всички видове леки и лекотоварни автомобили по данни на завода производител извадени от официалния справочник АUTODATA.

 

Оборудван с най - модерната техника в света за геометрия на ходовата част на фирмата CORGHI - Италия система 3D с осем броя дигитални камери диагностициращи геометрията на автомобила.

 

Всеки автомобил влязъл за диагностика получава своя индивидуален клиентски номер, под който се запаметява всяка настройка и при нужда може да се извади досието на автомобила.

 

След извършена настройка на геометрията всеки автомобил получава разпечатка за състоянието, в което е бил при влизането в сервиза и за състоянието след настройката при издаването му.

 сграда на автосервиз експрес

 

Автосервиз Експрес - 2 извършва и проверка на автомобили, претърпели ПТП, като им се издава заключение, което се признава от всички застрахователни компании.

 

Сервизът извършва и експертиза на тежко катастрофирали автомобили и издава документ с данни за възстановяването им в заводско състояние.

 

Извършва диагностика и настройка на ходовата част на състезателни автомобили, и на OFFROAD джипове, както и на самоделни МПС по специфични данни за модела.

 

 

Контакти

Автосервиз Експрес - 2

София, ж.к. Дружба 1, бул. Амстердам № 8
024111515, 029791515
0888725739