BGRegistar.com

Автосервиз Друмник

автомобилни масла софия продажба, автосервиз, автосервиз друмник, автосервиз друмник софия, баланс и продажба на гуми софия, друмник, друмник оод, качествен реглаж на ауди софия, качествен реглаж на заден мост софия, качествен реглаж на преден мост софия, качествен реглаж на фолксваген софия, качествена диагностика и ремонт на ауди, качествена диагностика и ремонт на фолксваген, предпочитан автосервиз софия, препоръчан автосервиз в софия, препоръчан сервиз за audi софия, препоръчан сервиз за volkswagen софия, препоръчан сервиз за гтп софия, препоръчан сервиз за диагностика на ауди, препоръчан сервиз за диагностика на фолксваген, препоръчан сервиз за ремонт на ауди софия, препоръчан сервиз за ремонт на фолксваген софия, продажба на масла софия, сервиз за годишен технически преглед софия, сервиз за диагностика и ремонт на автомобили софия, сервиз за диагностика и ремонт на ауди софия, сервиз за диагностика и ремонт на фолксваген софия, сервиз филтри и резервни части, специализиран автосервиз софия, специализиран сервиз ауди софия, специализиран сервиз фолксваген софия

Информация

Информация

 

Автосервиз Друмник - гр.София, бул. България № 100 - Специализиран сервиз за диагностика и ремонт на автомобили Фолксваген и Ауди.

 

Предлагаме на клиентите ни качествени и трайни решения на техните проблеми по ремонта на автомобилите, консултираме ги за нови услуги и продукти.

 

Работим както с оригинални резервни части, така и с качествени алтернативни резервни части. Извършваме инспекционен сервиз на определени км, който гарантира текущо техническата изправност на автомобила и безпроблемното функциониране на неговите системи.

 

Ползвайки официалния софтуер за диагностика и ремонт на Фолксваген и Ауди, извършваме надеждна проверка на системите за сигурност и безопасност на автомобила.


В сервиза се извършват ремонти по ходовата част,смяна на масло и филтри, дискове и накладки, амортисьори, акумулатори, смяна крушки и на други марки автомобили.


В нашия сервиз може да си смените гумите, както да Ви направим качествен баланс с оптимизация, а след това и реглаж преден и заден мост. 


Погрижили сме се и за съхранението на гумите Ви - имаме добре подреден "хотел за гуми ".


Разполагаме и с пункт за извършване на Годишни технически прегледи, като своевременно напомняме на клиентите си за изтичане срока с обаждане по телефона или с SMS.


За удобство можете да си направите резервация за час за желаната услуга на сайта: www.drumnik.com

Контакти

гр. София, бул. България №100

 

тел.: 02/9582838
тел.: 0878 731 860
тел.: 0878 630 890

e-mal: info@drumnik.com


Понеделник - Петък:
09:00 - 18:00 ч.
Събота:
09:00 - 14:00 ч.

Контакти

АВТОСЕРВИЗ ДРУМНИК

София, бул. България 100
029582838
0878731860, 0878630890