BGRegistar.com

АВТОМОТОР КОРПОРАЦИЯ АД

Информация

АВТОМОТОР КОРПОРАЦИЯ АД

АВТОМОТОР КОРПОРАЦИЯ АД е основано през 1991 година.

 

Дружеството е официален представител на СИТРОЕН в България и е част от световната мрежа на френския производите PSA PEUGEOT CITROEN обхващаща осемдесет страни в света.

 

Основната дейност е продажба на автомобили Citroen, резервни части и аксесоари за тях, гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване.

 

Автомотор Корпорация има изградени два Търговско - сервизни центъра в град София и едно Автоселище Citroen в град Божурище.

 

Разполага с широка дилърска мрежа в деветнадесет основни града в цяла България.

 

Oт 2001 година компанията е сертифицирана по системата за качество ISO 9001:2008.

 

Автомотор Корпорация разви една от най - големите национални търговско - сервизни мрежи, покриваща територията на България, оборудвана и сертифицирана по определените от CITROEN норми, във всички основни градове в страната - София, Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Бургас, Плевен, Пазарджик, Благоевград, Габрово, Добрич, Видин, Сливен, Шумен, Хасково и Смолян.

 

Търговско - сервизните центрове са в съответствие с новата корпоративна визия на Марката.

 

Сервизите разполагат със специализирани инструменти и съвременна диагностична апаратура с програмно осигуряване за обслужване на всички продавани модели CITROEN в реално време.

 

Резервните части, поръчани от сервизите в страната, се доставят от централния склад в Божурище в рамките на 24 часа, който поддържа 15 000 номенклатура от части, и получава два пъти седмично доставки от Франция.

 

От 1991 година в България са лансирани и продавани успешно над тридесет нови модела на CITROEN. Марката предлага две уникални линии - С и DS, специално разработена за клиенти, които търсят радикални решения и нови усещания, както и пълна гама лекотоварни автомобили до 4 тона за професионалния бизнес.

 

След първата продажба, реализирана по време на първия автомобилен салон в България през 1991 година, Автомотор Корпорация участва на всички изложения, включени в календара на международната организация OICA в София, на Пловдивския панаир, както и на много други профилирани изложения в страната, като на щандовете на CITROEN винаги присъстват последните модели, технологии и иновации на конструктора.

 

Благодарение на дългогодишното си успешно партньорство с AUTOMOBILES CITROEN и качеството на предлаганите продукти и услуги, Автомотор Корпорация се наложи и утвърди,
като стабилен партньор и висококонкурентен доставчик на нови автомобили в страната.

 

Основни клиенти за Автомотор Корпорация са Министерство на здравеопазването, Български пощи, Националната електрическа компания, ВиК дружества, редица фирми, занимаващи се със спедиторска дейност, фармацевтични и търговски фирми, като и фирми за маршрутни превози.

 

Контакти

АВТОМОТОР КОРПОРАЦИЯ АД

Божурище, бул. Европа 157
028022222, 028022384, 028022386
028022106, 028022107