BGRegistar.com

АВРОРА ПЛЮС ЛК ООД

Информация

АВРОРА ПЛЮС ЛК ООД

Адрес: Бургас, ул. Тутракан 3, ет. 3 Тел: 056 84 50 50 / 056 84 15 35 / 0887 08 90 72 / 0888 84 59 41 Email: avrora_plus@abv.bg URL: АВРОРА ПЛЮС ЛК
 
Агенция „Аврора плюс” ООД работи на българския пазар за недвижими имоти повече от 8 години. Член е на НСНИ (Национално сдружение на недвижимите имоти в България). През 2006 година става носител на званието „Най-динамично развиваща се фирма за недвижими имоти”, а през следващата 2007 година получава приза „Брокер на годината” по резултати от клиентско гласуване и търсене в интернет-портал „Български недвижими имоти”.
Компанията има офиси в Бургас, Варна и София, както и представителства и партньори във всички главни градове в Русия, Украйна, Казахстан и др. На нашите клиенти осигуряваме максимални облекчения при подбора и придобиването на недвижими имоти в България:
  • предварителни консултации;
  • организиране на пребиваването в България (визи, билети, резервации в хотел);
  • рускоговорящи брокери по време на цялата процедура по избор и покупка на недвижим имот;
  • пълно юридическо присъствие;
  • консултации с всякакъв вид специалисти при необходимост (архитекти, дизайнери, юристи, счетоводители);
  • съдействие при получаване на ипотечни кредити;
  • оформяне на визи за временно и постоянно пребиваване
  • регистриране и обслужване на фирми;
  • всякаква необходима квалифицирана помощ във всичко, с което ще се сблъскате след придобиване на имот ( ремонт, обзавеждане, интериор, телефонизация, адаптация и много други).

Специалистите ни ще направят всичко, за да се превърне покупката и владението на недвижим имот в България в източник на радост и удовлетворение.


 

От 1997 година България активно върви по пътя на икономическото възстановяване. Вътрешният продукт  нараства с 4-5 % за година, постигната е макроикономическа стабилност. Членството й в Европейският съюз води до повишаване доверието от страна на инвеститорите и към увеличаване вложенията на чуждите компании в българската икономика. С днешна дата това е една от последните страни на европейския континент, която постига сигурност на влоговете с висока възвращаемост, тя повтаря опита на страните, станали членки на ЕС през последните години –  най-последният пример Прибалтийските страни.

 

Един от показателите за инвестиционен интерес към  България се явява неизменно увеличаващия се с всяка изминала година обем на продажбата на апартаменти на чужденци  тип „ втори дом” в морските, планинските и балнеологичните курорти на страната.

 

Оказалите влияние фактори за техния избора са: благоприятния климат, разнообразната природа – фауна и флора, отсъствието на големи производствени комплекси в близост до  местата за почивка , замърсяващи околната среда, изобилието на резервати. За руските граждани и за гражданите от бившия ОНД това е и достъпност на културите, сходство на традициите , отсъствие на езикова бариера.

 

Контакти

АВРОРА ПЛЮС ЛК

Бургас, ул. Тутракан 3, ет. 3
0056845050/056841535/0887089072/0888845941