BGRegistar.com

ТУРСКИ РЕСТОРАНТ АВРАЗИЯ

Информация

 

 

ТУРСКИ РЕСТОРАНТ АВРАЗИЯ е съвременен и модерен ресторант, намиращ се в центъра на град София.


Неповторимата атмосфера на Истанбул е пренесена тук в центъра на столицата, за да очарова своите клиенти с ароматен оригинален турски чай, прясно изпечен турски хляб, уникално вкусните кебапи, дюнери и разбира се с емблематичния за турската кухня десерт Кюнефе.

 

Заведението предлага голямо разнообразие от традиционни турски и съвременни ястия. 

 

Налично е богато меню, в което се включват: Супи, Мезета, Салати, Топли предястия, Скара, Риба, Пиде, Десерти, Топли и безалкохолни напитки.


АВРАЗИЯ е познато име и добре позната марка за оригиналност и високо качество в предлагането на автентични турски ястия.


Турската кухня е очарователен микс от средиземноморска, арабска и балканска кухня.

 

В ТУРСКИ РЕСТОРАНТ АВРАЗИЯ можете да опитате и да се насладите на вкусните турски специалитети: Хайдари мезе, Мюджвер от тиквички, Чобан салата, Дроб по албански, Бюрек Пачангра, Адана кебап, Урфа кебап, Агнешки шиш кебап, Агнешко на керемида, Телешко на керемида, Лахмаджун, Кюнефе, Казан Диби, Имамбаялдъ и много други солени и сладки ястия.

 

турски ресторант София

 

 

турски ресторант София

 

Турската кухня е позната и известна със специфичните и разнообразни десертите: баклава, реване, кадаиф, тулумби, ашуре, сютляш и прочутият многоцветен турски локум!

 


Заповядайте, за да усетете чара и магията на Истанбул в ТУРСКИ РЕСТОРАНТ АВРАЗИЯ!

 


В ресторанта Ви посреща екип от професионалисти, интериорът е съчетание между традиционното и новото, обстановката е уютна и подходяща за всеки повод.

 


За резервации: 0875129713, 029506159, 029459196
град София, бул. Христо Ботев № 42

 


Работно време:

 

всеки ден
от 9.00 ч. до 23.00 ч.

 

 

 

Контакти

ТУРСКИ РЕСТОРАНТ АВРАЗИЯ

София, бул. Христо Ботев № 42
029506159, 029459196
0875129713, 0877971601