BGRegistar.com

АВИТЕЛ ООД

Информация

АВИТЕЛ ООД


Фирма АВИТЕЛ ООД е основана през 1994г. В началото фирмата стартира като сервизен център за ремонт и поддръжка на автомобилна и битова техника.

 

Фирмата е лицензиран инсталатор на офисни и-домашни СОТ- сигнало- охранителни и системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.

 

Компанията има разностранни интереси в сферата на автомобилното и домашно озвучаване, качествен звук и мултимедия. Също така предлага апаратура, проектира и изгражда системи за фонов звук за хотели ресторанти и офиси.

 

През 1998 г. фирмата отваря първия си специализиран автомобилен монтажен център и взема първо участие на изложението СОФИЯ МОТОР ШОУ.  АВИТЕЛ ООД е официален представител на редица европейски и световни марки в това число:

 

  • HERTZ - автомобилни говорители и усилватели от Италия

  • Audison - автомобилни аудио процесори, висок клас усилватели и high end говорители
  • Connection -  кабели, бушони, RCA интерконектори и др аксесоари за лесна и качествена инсталация
  • Parrot - лидер в блутут комуникациите, високотехнологични изделия за свободни ръце - Hands Free Car kit
  • Pioneer, KENWOOD, ALPINE - световен лидер в автомобилната елестроника, аудио и мултимедия
  • Navitex - OEM решения за фабрично вграждане на мултимедийни плейъри с GPS навигация, TV тунер, вграден Blutooth, iPhone контрол и DVD/CD/USB плейър
  • DENSION - автомобилни мултимедийни интерфейси за ОЕМ плейъри META System - автоаларми и паркинг сензори от най-висок ранг от Италия
  • SoundStream, Power Acoustic - американски авто-аудио/видео производители


АВИТЕЛ ООД разполага с модерен инсталационен център, разположен на 250м2, даващ възможност за едновременна работа на 6-7 автомобила.
 
За качестненото проектиране, монтиране и настройка на високотехнологичните авто аксесоари, се грижи екип от класни специалисти ползващи всички съвременни технологии и методи на работа.

 

 

Инсталационният център разполага с цех за изработка на специфични детайли от стъклопласти, тунинг аксесоари, боксове, кори и вложки.

Основните наши принципи са висок професионализъм, баланс между висококачествената услуга и нейната цена и специалното, персонално отношение към всеки един клиент.

 

През своя дългогодишен път на израстване, компанията успя да запази и развие своите приоритети и да се наложи като предпочитан партньор.

Контакти

АВИТЕЛ

София, ул. Каменица 3
029520703, 029520646
0888509850