BGRegistar.com

АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД - Сервизна дейност

Сервизна дейност

АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД

Модерно оборудваният сервизен център предлага компетентна диагностика, бърз и висококачествен ремонт, авточасти и компоненти с доказано качество.

 

Разполага със най - съвременното ремонтно оборудване, тестова и диагностична апаратура на водещите фирми в този отрасъл, което е гаранция за квалифициран и коректен ремонт.

 

Работните места в сервизното хале са оборудвани с най - съвременната апаратура за професионална диагностика на MB, BMW, WAG, OPEL, FORD, PSA, RENAULT, HONDA и последен модел диагностична апаратура на BOSCH.

 

В помещенията за ремонт на компоненти на дизелова горивна система, фирмата разполага със стендова апаратура Bosch, за ремонт на съвременни дизелови електронни системи Bosch, включително и Common Rail, и два стенда на фирмата HARTRIDGE, оторизирани от Delphi, Denso, Siemens VDO.

 

Екипът, работещ във фирмата се състои от професионалисти с опит и стаж, познаващи до съвършенство качеството на предлаганите продукти.

 

Дългогодишната работа налага Авел Трейд ЕООД като лидер в сектора на автомобилната електроника.

 

Квалифицираните специалисти знаят какво и кое е необходимо за точна диагностика и ремонт на различните системи в различните марки автомобили.

 

Наличното обрудване в диагностичния център на фирмата покрива 95% от автомобилния парк в България и подпомага специалистите в поставянето на точната диагностика.  

 

Автосервизна дейност - покрит и поддържан стандарт на :

 

Delphi Diesel Center of Excellence.

 

Denso Service Dealer.

 

Siemens VDO Service Dealer.

 

Bosch Car Service.

 

Bosch Diesel Service.

Контакти

АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД

Пловдив, бул. Кукленско шосе № 17
032657300, 032657333
0887541812