BGRegistar.com

АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД - Материална база

Материална база

АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД

Авел Трейд ЕООД разполага със съвременна материална база, намираща се в южната индустриална зона на град Пловдив.

 

С обща площ от 2 800 квадратни метра, от които 1 000 кв.м. застроена площ - 250 кв.м. офисна част, 250 кв.м. склад с търговска част, 650 кв.м сервизно хале и 100 кв.м помещения за ремонт на компоненти за дизелова горивна система.

 

Разполага с автомивка, стругарно и паркинг за двадесет и пет автомобила.

 

Модерно оборудван сервизен център, два склада за резервни части с голяма и разнообразна наличност. Най - съвременната тестова и диагностична апаратура на водещите фирми в този отрасъл.

 

В склада се поддържат с над 20 000 артикула покриващи актуалното търсене на резервни части на пазара за диагностика и ремонт на съвременни автомобилни електронни системи и резервни части и ремонт на Common Rail системи на основни производители Delphi, Denso, Bosch, Siemens VDO.

 

Сервизното хале разполага с петнадесет работни места оборудвани с най - съвременната апаратура за професионална диагностика на MB, BMW, WAG, OPEL, FORD, PSA,RENAULT, HONDA и последен модел диагностична апаратура на BOSCH.

 

Помещенията за ремонт на компоненти на дизелова горивна система, са оборудвани със стендова апаратура Bosch, за ремонт на съвременни дизелови електронни системи Bosch включително и Common Rail и два стенда на фирмата HARTRIDGE оторизирани от Delphi,Denso, Siemens VDO, за ремонт на техните електронни дизелови системи включващи и компоненти на Common Rail системи.

 

Целия комплекс разполага с модерна охранителна система, видео наблюдение и денонощна охрана.

Контакти

АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД

Пловдив, бул. Кукленско шосе № 17
032657300, 032657333
0887541812