BGRegistar.com

MG TRAVEL

Информация

MG TRAVEL

MG TRAVEL е туристическа агенция със седалище град Русе, ул. Муткурова 36 А.

 

Развива своята дейност в областта на туризма.

 

MGTravel предлага на своите клиенти високо качествени туристически продукти и обслужване в следните направления :

 

  • Хотелско настаняване в България - резервации в хотели на море, на планина, спа хотели, градски хотели, еко и селски хотели.
  • Хотелско настаняване в чужбина – резервации в хотели в Гърция, Австрия, Италия и много други дестинации.
  • Организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина – празнични и уикенд пакети в България, почивки на море и ваканции в Гърция, Турция, Испания, Тунис, самолетни и автобусни екскурзии в Испания, Италия, Русия, Франция и много други страни.
  • Продажба на самолетни билети за цял свят.
  • Чартърни програми
  • Круизи - с най - луксозните лайнери, които кръстосват в момента световните морета.
  • Медицински застраховки за пътувания в чужбина.
  • Организиране на бизнес мероприятия и пътувания.

 

Лицензиран туристически агент и туроператор, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина. Притежава лиценз за извършване на туроператорска дейност № 5600.

 

MG TRAVEL организира автобусни и самолетни екскурзии, почивки в страната и чужбина, различни дестинации, задоволяващи най - широк спектър от интереси.

 

Туристическата агенция извършва групово и индивидуално обслужване на клиенти.

 

Предлага различни пакети за самолетни и автобусни почивки, екскурзии до всички точки на земното кълбо. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги и дуги.

 

MG TRAVEL организира за своите клиенти круизи и пътувания с най - луксозните лайнери, предлага настаняване в хотели и обслужване, което включва трансфери, рент а кар, резервации за ресторанти и нощни заведения, асистанс на български на място на бизнесмени и туристи при пътуванията им в чужбина.


MG TRAVEL се стреми да предоставя услуги с най - доброто качество, работейки за своите клиенти, с единствената цел, да им доставя радост и незабравимо изживяване по време на техните екскурзии, почивки и пътешествия.

 

Контакти

MG TRAVEL

Русе, ул. Муткурова 36 А
082838898
0877698448, 0877379007
082838898