BGRegistar.com

ШЕРИТА - М ООД

Информация

ШЕРИТА - М ООД

Шерита - М ООД е фирма със седалище град София, ул. Искър 65.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Занимава се с почистване на сгради, офиси, домове, фасади, машинно почистване, пране на мокети и килими, почистване на твърди подови настилки, измиване на прозорци и дограма.

 

Шерита - М ООД се грижи за чистотата и комфорта във Вашия дом, работното пространство на своите партньори и клиенти.


В края на 2002 година Шерита - М ООД започна работа по внедряване на Системата за Управление на Качеството, в резултат на което през юни 2003 успешно защити Сертификат по стандартите на ИСО 9001:2000.

 

От 2002 година фирмата е член на Агенцията за Малки и Средни Предприятия, а от 2003 година пълноправен член на Американската Търговска Камара, което е предпоставка за по - успешните партньорства на дружеството.

 

От 2004 година Шерита - М ООД предлага на своите клиенти и партньори, не само чистотата от която се нуждаят, но и допълнителни дейности като пространствено оформление, вътрешно озеленяване и градинско обслужване, което прави дейността на дружеството една комплексна грижа за човека и заобикалящата го среда.

 

Шерита - М ООД разполага с екип от квалифицирани служители, които подхождат с голяма отговорност към всяка поставена задача. Персоналът на дружеството се подбира, така, че при извършване на съответната дейност да отговаря на изискванията и на най -взискателните клиенти.

 

За дейността си фирмата използва материали и машини на водещи в областта производители, доказали не еднократно качеството на своите продукти.


За ежедневното и основно почистване се използва цялата гама от уреди за ръчно почистване - колички, кофи, текстилни тъкани, удължители, дръжки, телескопични уреди за почистване на прозорци и други, производство на водещи фирми от България, Австрия, Германия и Италия.

 

Във своята работа Шерита - М ООД използва качествени препарати, производство на фирмите Tana, Buzil – Германия, Johnson – САЩ, и WeissChim PaChico, Henkel Ecolab и водещи български производители.

 

Контакти

ШЕРИТА - М ООД

София, ул. Искър 65
029832828, 029831553
0899900010
029807309