BGRegistar.com

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД - Съоръжения и автопарк

Съоръжения и автопарк

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Поради спецификата на работа предимно с контейнери - цистерни днес Хойер България разполага с около седемдесет контейнеровозни шасита и петдесет влекача. Контейнерите - цистерни на Хойер в страната са около осемдесет. Автопаркът се допълва и от шест хранителни автоцистерни и единадесет силоз - цистерни за превоз на насипни хранителни продукти.

 

Компанията непрекъснато развива инфраструктурата и пазарните си позиции в страната и преди две години купува терен в Разград, където са построени гараж, работилница и бензиностанция. А впоследствие се изгражда и инсталация за измиване на цистерни, което е съобразено със стандартите, наложени в Европа.

 

Инсталацията в Разград разполага с две линии и общо шест почистващи глави за измиване, което означава че едновременно могат да се почистват по две цистерни.

 

В съоръжението могат да се мият всякакви течни и всички насипни хранителни продукти, тъй като силоз - цистерните също изискват почистване.

 

В миячното се извършват и последващи операции като подсушаване с топъл въздух, тъй като има много продукти, които не понасят товарене в мокра цистерна.

 

Съоръжението разполага и със специална техника за измиване на маркучи и помпи за разтоварване и е снабдено със системи срещу насекоми и гризачи, както и вентилационна система.    

Контакти

ХОЙЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Бургас, пл. Царица Йоанна 11-13
056843395, 056843394, 056874555
056842987