BGRegistar.com

ХИЛ

Информация

ХИЛ

Адрес: Берковица, ул. Червена роза 28 Тел: 095 38 80 80 / 0886 89 81 76 / 095 38 80 81 Email: hilco@abv.bg URL: ХИЛ
 
Фирма "ХИЛ" е основана през 1991г. с предмет на дейност внос на аксесоари за алуминиева дограма от Гърция.
Една година по-късно към аксесоарите се добавят и алуминиеви профили.
Алуминиевите профили на фирма Алумил Гърция се характеризират с високо качество на изработка и голямо разнообразие.
При желание на клиента може да се изработи и конкретен профил съобразен със специфичните изисквания на клиента.
 
Освен стандартните бели профили ние можем да Ви доставим и профили боядисани във всички цветове по системата RAL, а също така и профили боядисани във актуални дървени цветове.
По това време в региона има много малко фирми за производство на алуминиеви прозорци и врати , но същевременнно те са и едни от най-големите в бранша като: "Компласт" АД и "Кастел" АД - една от първите частни фирми създадена през 1989г. за производство на ПВЦ и алуминиева дограма.
Работата на фирмата в този период е организирана "поръчка за поръчка", без да има изградена складова база.
Постепенно фирмата разширява своята дейност като привлича за свой клиенти ЕТ "Пламен Чернокожев" и ЕТ "Анатоли Тодоров"- гр.Враца, фирма "Компакт"- гр.Монтана, фирма ЕТ "Димитър Андреев"- гр. Видин, фирма РПП-Фенстер София, а също и доста по-малки производствени фирми, които ползват услугите на вече изградената нова складова база.
През 1998г. фирма "ХИЛ" АД започва внос на ПВЦ профили на "THYSSEN"- Германия и обков на фирма "WINKHAUS"- Германия. Към момента в региона София,Враца, Видин, Монтана, Лом и Берковица работят над 100 производители на дограма, с които фирма "ХИЛ" се гордее, че са нейни партньори.
 

Досега фирмата разполагеше с гъвкава транспортна схема, която и позволяваше да стигна до свойте клиенти по всяко време, но за да задоволи нарастналите нужди и изисквания на свойте клиенти Фирма Хил отвори шоурум в София на бул.Ботевградско шосе N268

Контакти

ХИЛ

0095388080/0886898176/095388081