BGRegistar.com

ХИБРИДНИ ИНТЕГРАЛНИ СХЕМИ АД

Информация

Информация

Хибридни интегрални схеми АД е създадена през 1996 година на базата на отдел Хибридна микроелектроника при Институт по микроелектроника град София.

 

Основната производствена сграда на дружеството се намира в София, бул. Цариградско шосе 7ми км. Хибридни интегрални схеми АД разполага с още една производствена база, включваща чиста стая, в Ботевград.


Хибридни интегрални схеми АД се занимава с автоматичен монтаж на SMD - елементи върху печатни платки, производство на хибридни интегрални схеми и високоволтови резистори.


Екипа от квалифицирани специалисти на дружеството имат дългогодишен опит в областта на дебелослойните и тънкослойни технологии и повърхностния монтаж на електронни елементи.

 

През 1997 година бе разработена и въведена система за управление на качеството, която беше сертифицирана, като отговаряща на международния стандарт ISO 9001.


По - голямата част от продукцията, около 80% - хибридни интегрални схеми, резисторни сборки, високоволтови резистори, модули върху печатни платки и микрочипни модули, се изнася в Западна Европа.


Висококвалифицирани проектанти разработват топологията на схемите и фотошаблоните с модерни софтуерни продукти.


Производственият цикъл за хибридните ИС започва със ситопечат на проводящите, диелектричните, резистивните и пасивиращи слоеве върху керамична подложка. С помощта на автоматични ситопечатащи машини всеки слой се нанася под формата на дебелослойна композиция, след което се изсушава.


Резисторните сборки, високоволтовите резистори и многослойните хибридни структури се формират след изпичане в конвейрни пещи при строго контролиран температурен профил.


Интегралните резистори, формирани чрез ситопечат, се настройват с висока точност до тяхната номинална стойност с помощта на лазер. Лазерни системи се използват също и за скрайбиране на керамичните подложки и за пробиване на проходни отвори в тях.


Широка гама от активни и пасивни SMD електронни елементи се монтират от високоскоростни машини за повърхностен монтаж, след което се спояват групово в инфрачервена конфейрна пещ - спойка тип re - flow.


Всички продукти преминават през визуален контрол на всеки производствен етап. Краен контрол, включващ електрически и функционални тестове, се извършва съгласно специфичните изисквания на всеки клиент.

 

Работа на Хибридни интегрални схеми АД е индивидуализирана, за да задоволява изискванията на клиентите. Дружеството обслужва различни пазарни сектори, предлагайки конкурентни цени, кратки срокове за изработка, високо качество и надеждност.

Контакти

ХИБРИДНИ ИНТЕГРАЛНИ СХЕМИ АД

София, бул. Цариградско шосе - 7 ми км.
029743976, 029743954
029743931