BGRegistar.com

УНИВЕРСАЛ - Ж ЕООД

Информация

УНИВЕРСАЛ - Ж ЕООД

Универсал - Ж ЕООД е основана през 1996 година със седалище град Видин.

 

Управител и собственик на фирмата е инж. Жоро Василев.

 

Универсал - Ж ЕООД е фирмата с дългогодишен опит в изграждането на жилищни и обществени сгради. Утвърдила се като една от водещите строителни фирми на територията на Община Видин.

 

Притежава цех за алуминиева и PVC дограма, цех за метални конструкции, собствена складова база и автопарк.

 

Фирмата е дългогодишен член на Камарата на строителите в България и Българската търговско - промишлена палата, сертифицирана по ISO 9001-2008.

 

Универсал - Ж ЕООД извършва широка гама от строителни работи - от груб строеж, направа на кофраж, заготовка и монтаж арматура, полагане на бетон, зидария, направа на покривна конструкция, полагане на хидроизолация, изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, саниране на сгради.

 

Фирмата извършва довършителни и ремонтни работи - направа на Електрически, ВиК и ОВ инсталации, мазилки, шпакловки, преградни стени от гипсокартон, окачени тавани, боядисване, полагане на подови настилки - теракот, ламиниран паркет, дюшeме, балатум, мокет, фаянсови облицовки, заготовка и монтаж на метални конструкции.

 

Универсал - Ж ЕООД разполага с производствено - технически отдел, който изготвя офертни и анализни цени за различните видове СМР, съгласно изискванията на Българското законодателство.  

 

Универсал - Ж  ЕООД е лидер в строителството на жилищни и търговски сгради в град Видин. През последните дванадесет години фирмата е построила много жилищни и търговски сгради на територията на общината, както и редица обекти с нежилищен характер.

Контакти

УНИВЕРСАЛ - Ж ЕООД

Видин, ул. Цар Александър II № 19 - 21, Офис № 5
094600206
0878669971, 0878669992, 0878669976, 0889776669