BGRegistar.com

ТЕС ЕКО СТРОЙ 1 ЕООД

Информация

ТЕС ЕКО СТРОЙ 1 ЕООД

Тeс Еко Строй 1 ЕООД е основана през 1999 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на Производството.

 

Фирмата е специализирана в проектиране и производство на изделия от масивна дървесина.

 

Тeс Еко Строй 1 ЕООД изработва паркови и градински съоръжения, като катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри, пързалки, люлки, пейки, беседки, дървени кострукции, сглобяеми къщи и бунгала.

 

Продукцията е изцяло съобразена със съвременните изисквания за екологичност, практичност и естетика на заобикалящата  среда.

 

Производствената база се намира в сърцето на Средна гора, град Панагюрище.

 

Тeс Еко Строй 1 ЕООД спазва правила и норми при проектирането и изграждането на детски площадки, стремейки се да осигури безопасна игра и оптимални условия за създаване на социални контакти и възможност за физическо развитие на децата.

 

За оборудване на Вашата градина, може да изберете от богатата номенклатура от предлагани продукти, или да се доверите на квалифицираните специалисти, които да изготвят за Вас индивидуален проект, задоволяващ Вашите изисквания.

 

Тeс Еко Строй 1 ЕООД работи с много организации и фирми не само в София, но и с общинините Връбница, Севлиево, Ямбол, Белене, Радомир, Несебър, фондация Бъдеще за България, обекти по програма ФАР и Красива България, посолствата на Великобритания, САЩ, Полша, Франция, бензиностанции Темпо и много заведения и хотели по Черноморието. 

Контакти

ТЕС ЕКО СТРОЙ 1 ЕООД

София, улица Околовръстен път № 267
024809353
0887514531, 0888120120