BGRegistar.com

Театрална школа Пандора

актьорска школа софия, актьорско майсторство, актьорско майсторство възрастни софия, актьорско майсторство за възрастни, актьорско майсторство за възрастни софия, актьорско майсторство за кандидат студенти, актьорско майсторство курсове, актьорско майсторство курсове софия, група по актьорско майсторство за възрастни софия, група по актьорско майсторство за любители, детска група по актьорско майсторство софия, добра театрална школа в софия, курсове по актьорско майсторство, курсове по актьорско майсторство за деца, курсове по актьорско майсторство за любители, курсове по актьорско майсторство за начинаещи, курсове по актьорско майсторство за юноши, курсове по актьорско майсторство софия, курсове по сценично поведение, младежка група по актьорско майсторство софия, онлайн уроци по актьорско майсторство, пандора, предпочитана театрална школа в софия, препоръчайте актьорска школа софия, препоръчайте школа по актьорско майсторство, препоръчана театрална школа в софия, професионални преподаватели актьорско майсторство, развлекателна и театрална дейност софия, театрална школа пандора, театрална школа пандора софия, театрална школа софия, театрални курсове за възрастни, театрални курсове за възрастни софия, школа по актьорско майсторство за възрастни

Информация

Информация

Театрална школа Пандора е място и средище, пазещо театралните традици и същевременно даваща път на най - новото и модерно в съвременния театър.


Предлага, курсове и уроци за деца, юноши, кандидат-студенти и възрастни любители, по актьорско майсторство, както и онлайн уроци.


Освен забавление, в театралната школа се изучават тънкостите на театралното изкуство, разкривайки на курсистите, техните неподозирани качества и умения.


Развива тяхното въображение, правоговор, сценично поведение, музикалност, пластика, комуникация, памет, концентрация, социална разкрепостеност и други.


Куристите в театрална школа Пандора са разпределени в различни възрастови групи:

 

  • Детска група: възраст 6 – 12 г.
  • Младежка група: възраст 13 – 25 г.
  • Група за възрастни : 26 г.+


Курсът за деца се провежда всеки четвъртък от 14:00 до 16:00 ч.


Учениците от 32 СУ, посещаващи курсовете в театрална школа Пандора, ще се взимат от преподавателя от училище и след края на занятията ще се връщат обратно.


Курсът по актьорско майсторство ще Ви запознае с театралното изкуство и неговите правила. Ще развие необходимия набор от умения, задължителни за всеки бъдещ творец.

 

Занятията се провеждат веднъж седмично, като едно посещение е с времетраене 3 учебни часа.


Цена: 75 лв./месец. Единично посещение в група: 25 лв.

 

Курсовете по актьорско майсторство се водят от актрисата Ива Караманчева и режисьора Георги Михалков.

 

Услуги

Театрална школа Пандора предлага:

  • актьорско майсторство възрастни София;
  • актьорско майсторство за кандидат студенти;
  • актьорско майсторство за любители;
  • курсове по актьорско майсторство за деца и други.

Контакти

Театрална школа Пандора

София, бул. Христо Ботев 73 / на пресечката с ул. Пиротска
0884214849