BGRegistar.com

Съни Транс ЕООД - Услуги

бетонови циментови и варови разтвори несебър, високообемни и бордови автомобили несебър, отдаване на автомобили под наем несебър, превоз на опасни товари несебър, препоръчана транспотрна фирма несебър, препоръчана фирма за рента кар несебър, рента кар услуги несебър, строителната механизация и rent a car несебър, съни транс, съни транс еоод, съни транс несебър, транспорт на варо циментови разтвори несебър, транспорт на зърна, транспорт на насипни строителни материали, транспорт на насипни товари, транспорт с гондоли, фирма за всякакъв вид изкопни работи, фирма за превоз на всякакъв вид товари, фирма за превоз на специализирани товари, фирма за превоз наизвънгабаритни товари, фирма за транспорт и спедиция в несебър, фирма за транспорт с гондола, фирма отдаваща автомобили под наен несебър, фирма предлагаща строителна механизация под наем

Услуги

 

Автомобилен транспорт:

 

Съни Транс ЕООД извършва превоз на всякакъв вид товари в страната и чужбина, включително и специализирани и извънгабаритни, предлагайки:

 


Гондоли


Циментовози


Бетоновози

 

Бордови ремаркета до 120 куб. м.


Хладилни полуремаркета


Дрехарни полуремаркета


Цистерни


Автовози


Полуремаркета за извънгабаритни и тежки товари

 


Спедиция:

 

Съни Транс ЕООД се занимава с организирането и осъществяването на процеса по транспортиране на различни товари - стоки, материали, съоръжения, изкопна маса и други от начална до крайна точка.

 

 

Строителна механизация и оборудване под наем:

 

Съни Транс ЕООД предлага на разположение на своите клиенти транспортни средства и строителна механизация под наем.

 

Изкопни услуги :

 

Фирмата извършва всякакъв вид изкопни работи, както и съответния превоз на изкопната маса.

 


Основи на сгради и стоително-монтажни съоръжения:


Канали за ВиК


Eл. кабели


Канали за телефонни и оптични кабели


Канали за газопроводи


И други

 

Rent-a-Car:

 

Дружеството предлага комфортно и сигурно пътуване със автомобили под наем, съобразено с личностните Ви преференции и разбиране за практичност и удобство.

 

Професинолизмът на обслужване и добрата сервизна поддръжка ще улеснят работата Ви или ще направят почивката Ви пълноценна и сигурна.

 


Разчитайте на доставка на желано от Вас място, застраховка и предвиден автоасистанс. От тук нататък предвижването Ви е наша грижа.

 

Продава: 

 

Бетонови, циментови и варови разтвори.

 

 

Контакти

Съни Транс ЕООД

Несебър, Околовръстен път, Бетонов център Прима Бет
0897910901, 0892333888, 0899976066, 0899991764, 0895657410