BGRegistar.com

Рим - Рок България EООД - Щампован бетон

Щампован бетон

Щампованият бетон е подходящ за подови и стенни облицовки и дава възможност, обикновеният бетон да изглежда красива цветна настилка имитираща плочи, цепен камък, правоъгълни или обли павета, скали и други.


Посредством технологията "щампован бетон", обикновеният бетон придобива уникална визия, която позволява на обикновения бетон да изглежда като камък, зидария, тухла, скала, кожа, дърво, гранит и т.н.

 

Щампованият бетон за стени и подове е предпочитано решение за облицовка на сгради, фасади, басейни, спа центрове, фитнес зали, заведения, хотели и пространства около паркинги, гаражи, паркове, тротоари, хотели и т.н. Притежава голяма здравина, изключителна дълготрайност и голяма устойчивост на ерозия.

 

Щампованият бетон е технология с която се свързват всички видове подови и стенни облицовки и настилки, за които се използват щампи и шаблони за отпечатване върху бетон, който предварително е подобрен и може да бъде оцветен в много различни цветове или в различни нюанси.


Щампованият бетон се предпочита от архитекти, дизайнери и инвеститори по целия свят поради голямата гъвкавост и възможности които дава за пресъздаване на естествени материали, както и ниската себестойност в сравнение с естествени материали.


Щампованите облицовки и настилки от бетон дават възможност за избор на цвят и вид щампа.

 

Контакти

Рим - Рок България EООД

София, бул. Европа, ж.к. Люлин 8, спирка на метростанция Сливница, улица 328, офис 1 / до мебели Ритони /
0888210214, 0886855500