BGRegistar.com

Рим - Рок България EООД

Информация

Рим - Рок България ООД

Рим - Рок България

 

Рим - Рок България e българска комания, учредана от г-жа Магдалена Гоцева - собственик и управител, със седалище в гр. София.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализирана в изработката на уникални по рода си изкуствени скали, водопади, шадравани, пещери, интериор и екстериор на заведения, градини, фонтани, аква-паркове и хотели.

 

Обхватът на дейност включва и изработване на хоризонтален и вертикален щампован бетон, които дава възможност, обикновеният бетон да изглежда красива цветна настилка имитираща плочи, цепен камък, правоъгълни или обли павета, скали и други. Бетонът може да бъде оцветен в много различни цветове или в различни нюанси.


Производствената база на фирмата се намира в град Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни.


Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори.


Всички влагани материали се внасят от Италия и са придружени с необходимите сертификати. Боите, използвани при обработката са абсолютно безвредни и също притежават съответните сертификати.


Подходът към всеки отделен клиент е строго индивидуален. Подготвя се компютърен проект или умален модел - макет на обекта, по който се работи.


Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.


Клиентите получава безплатен проект, копие от сертификатите на вложените в обекта материали, пет годишна гаранция и поддръжка на сответния обект.


Рим - Рок България се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни на своите клиенти, предлагайки продукти отговарящи на новите изисквания на пазара.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.


Изпълнява поетите ангажименти и поръчки коректно, в уговорения срок, фокусирайки се върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на Рим - Рок България, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.


Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Рим - Рок България ще се погрижи за дизайна във вашия дом, хотел, заведение или офис, дарявайки Ви комфорт, красотата и добро настроение!

 

Контакти

Рим - Рок България EООД

София, бул. Европа, ж.к. Люлин 8, спирка на метростанция Сливница, улица 328, офис 1 / до мебели Ритони /
0888210214, 0886855500