BGRegistar.com

ПЕТКОВ И ПАРИС

Информация

ПЕТКОВ И ПАРИС

Адрес: София, бул."Ботевградско шосе" 260 Тел: 02 421 96 95 / 0888 65 00 99 Email: office@unipave.net URL: ПЕТКОВ И ПАРИС
Петков и Парис е съвременна постоянно развиваща се фирма, с изграден облик и с желание да прилага последните световни новости в областта на професионалните бетонови елементи: павета, тротоарни плочки, бордюри, паркинг елементи, коминни тела и стенни покрития на своите обекти.През 2006 година, отваря автоматизирана линия за вибробетонни изделия .
Технологията на обработка минава през следните етапи:
  • Хомогенно смесване на земновлажния бетон,пигментите и пресоване в калъпа;
  • Естествено съхнене;
  • Опаковане.
 
 
 
 
Продуктите имат два слоя, като горният е износоустойчив,не се рони горният износоустойчив слой и продукта не променя релефа си с дебелина 1 см.Съставен е от кварцов пясък, цимент, пластификатори, пигменти и не поглъща вода.Наличието на такъв слой при двупластовото вибропресоване дава възможност за разнообразно обемно оцветяване и ефект на повърхностната структура.Благодарение на модулните си размери, продуктите могат да се подреждат в разнообразни комбинации по форма и цвят.
Линията е съобразена с европейския стандарт за качество и е от най-нов тип. Възможностите и позволяват 1000м2 продукция на ден, като това би удовлетворило нуждите на всеки клиент.
Разполагаме с голяма складова наличност, която създава неограничени възможностти за доставка.UNIPAVE работи с вибропресоваща машина,произведена от HESS Maschinenfabric - Германия.Продуктите се предлагат в следните цветове: сив черен черве Предлагаме възможност за избор на цвят по поръчка.
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакти

ПЕТКОВ И ПАРИС

0024219695/0888650099