BGRegistar.com

Пармака - Пловдив ООД

Информация

 пармака пловдив оод

 

Пармака - Пловдив ООД е българска компания учредена през 1989 година. От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на търговията.


Специализирана в продажба и сервиз на бяла техника и техника за магазини и ресторанти на изгодни цени.


Стабилно стъпила на българския пазар, Пармака - Пловдив ООД  работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори.


Предлага богат асортимент от висококачествени продукти на водещи световни марки и професионално обслужване.


Екипът, зает в дружеството, е съставен от амбициозни, компетентни специалисти с отлична квалификация, предоставящи нужната информация на своите клиенти.


Пармака – Пловдив ООД разполага със собствен склад, намиращ се на адрес: гр. Пловдив, ул. Коматевско шосе №196А и заема площ на 1000 кв. м. В склада ще намерите богат асортимент от хладилни витрини и оборудване за кухни - втора употреба внос от Германия и Италия.


Магазинът на Пармака – Пловдив ООД е разположен на пл. Шахбазян №1, в него клиентите ще намерят набор от резервни части за техниката, предлагана от фирмата.


Пармака – Пловдив ООД се стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки тяхното доверие, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите стоки.


Заповядайте, за да изберете най-подходящия за Вас артикул, сред предлаганата богата гама от техника на достъпни цени.

 

Контакти

Пармака - Пловдив ООД

Пловдив, ул. Коматевско шосе 196 А, пл. Шахбазян 1
032653867
0896832855, 0884004794