BGRegistar.com

ПАРКСТРОЙ ООД

Информация

ПАРКСТРОЙ ООД

Паркстрой ЕООД е със седалище град Русе.

 

Дружеството е специализирано за извършване на всички видове дейности, свързани с парковото и ландшафтно устройство.

 

През сто и тринадесетгодишната история на организираното зелено строителство в град Русе, специалистите от фирмата изграждат Зелената система и налагат традиция в озеленяването, определяща Русе като град, който става еталон с красиво озеленените си улици и квартали, паркове и лесопаркове.

 

Русе е  един от най - красивите Крайдунавските градове, което се дължи на парковото изкуство, създадено от изкусните майстори специалисти - паркоустроители.

 

Паркстрой ЕООД работи в затворен цикъл по изграждането и поддържането на зелените площи в града, включващо производството на посадъчния материал и проектирането до реализацията в обекти.

 

Дружеството участва в изграждането и поддържането на всички значими в градоустройствено отношение обекти, включващи Младежкия парк, Централна градина, крайбрежната ивица - Кея, всички детски площадки, съоръжения, паркова мебел и много други.

 

Квалифицирани специалисти, ландшафтни архитекти и техници паркостроители ръководят екипите, които изграждат и поддържат парковите обекти. Притежават всякакви инструменти, средства и малогабаритна техника за извършване на озеленителната дейност.

 

 

Контакти

ПАРКСТРОЙ ООД

Русе, ж.к.Здравец - Изток, ул. Котовск 3 ет.1
082845804, 082841435
0889231416