BGRegistar.com

ММОТОРС АД

Информация

ММОТОРС АД

ММОТОРС АД е фирма със седалище град Етрополе, ул. Малък Искър 3.

 

Предприятието е основано през 1961 година като ДИП Метални изделия, което с годините, започва усвояването на гама малки електродвигатели за подемно - транспортната техника и бита.

 

По френски лиценз са усвоени няколко типа вентилатори за електронно - изчислителната техника. Извършено е цялостно технологично обновление, доставени са модерни и високопроизводителни машини - стругове с ЦПУ, автоматични преси, фрези и други от Япония, Швейцария, Германия и Франция. От фирма Статомат - Германия е доставена автоматизирана линия за производство на статорите за двигателите на 5 вида вентилатори. Оборудвана е леярна за леене под налягане на отливки от цветни метали.


През 1991 година предприятието е преименувано на Микродвигатели ЕООД, а през 1997 година на Микродвигатели АД.

 

Малко след приватизацията през 1997 е преименувано в ММоторс АД. Започва нов етап на бурно развитие свързано с продуктово и технологично обновяване.

 

Днес ММОТОРС е утвърден производител на електродвигатели, вентилатори и преси за балиране и единствен български производител на вентилатори за баня.

Отличена е със златен медал от Международен Технически панаир в Пловдив през 2009 година, притежател е на 5 патента, два от които регистрирани през 2010 година са вече в серийно производство.

 

Дружеството е сертифицирана по ISO 9001:2008, което гарантира качеството на продуктите и практическото постигане на проектните технически параметри на изделията.


Всички продукти се произвеждат от висококачествени материали - разрешени за използване в страните от Европейския Съюз и в съответствие с изискванията на европейското законодателство.


ММОТОРС се стреми към създаването на качествен и достъпен продукт - родно производство, конкурентен на водещите световни производители.

 

Дружеството си е поставило за цел да затвърди и разшири настоящите си пазарни позиции чрез качество, продуктово многообразие и достъпна цена.


Постигнето на тази цел включва внедряване на най - добрите производствени и търговски практики, постоянни инвестиции в технологично обновяване и увеличаване на производителността на труда.

 

Благодарение на богатия си опит, ММоторс АД се наложи и утвърди на вътрешния и външните пазари, като предпочитан доставчик, предлагайки по - високо качество и по - достъпни цени.

 

Продуктите с марката ММоторс се продават успешно в търговската мрежа в България, Македония, Сърбия, Гърция, Русия, Украйна, Германия, Англия и други.

 

Контакти

ММОТОРС АД

Етрополе, ул. Малък Искър 3
072062230, 072063708, 072063714
072063621