BGRegistar.com

МИЛА ЛИФТ ООД

Информация

МИЛА ЛИФТ ООД

Фирма МИЛА ЛИФТ ООД е основана  през 1995 год. в гр.София.
Основната дейнсот на фирмата е доставка, поддръжка и модернизация на асансьори.
Персоналът се състои от специалисти, които са преминали през всички етапи на обучение необходими за монтажа и сервиза на асансьори.

 

 

Предлагаме следните услуги:

 

  • Доставка
  • монтаж
  • ремонт
  • сервиз
  • преустройство и модернизация на асансьори.


 
От самото начало на дейността се специализира в доставка, монтаж, ремонт, сервиз, преустройство и модернизация на асансьори – като начин за улесняване на ежедневния живот и допринасяне за комфорта на всеки човек.
Във фирмата работят двадесет и пет високо квалифицирани специалисти, придобили опит в монтаж и сервизно обслужване на асансьори и ескалатори на международно утвърдени фирми като: „KONE“, „OTIS“, „THYSSEN“ и „SHCINDLER“, италианските производители на асансьори „IGV GROUP“ и „МАSPERO“, испанската компания за производство на асансьори „GENERALE ELEVADORES XXI“, българските фабрики за асансьори „ИЗАМЕТ“, „ТЕХНОС“, „ЛИФТКОМ“ и „АСПЕКТ“.
Oт месец февруари 2009 год., „МИЛА ЛИФТ“ ООД е оторизиран представител на италианският производител на асансьори „IGV GROUP“ за извършване монтажна и сервизна дейност на територията на Р. България.
Изцяло се осланяме на качественото обслужване, добрите резултати и големия набор от асансьори, подемници, автомобилни асансьори, товарни платформи и кухненски ескалатори за Вашето удобство при избора.
 
 

Контакти

МИЛА ЛИФТ ООД

0029225742/0897920034