BGRegistar.com

МАСТЕР - 11 ООД - Продукти

Продукти

МАСТЕР - 11 ООД

Мастер - 11 ООД предлага следните продукти :Смазочноохлаждащи течности, водорозтворими и чисти масла за най - разнообразни металообработващи операции и материали, притежаващи висока биостабилност и трайност на разтвора.

 

Специализирани течности за изтегляне на метали, щанцоване, огъване и рязане.

 

Продукти подходящи за почистване на финни стружки, повърхностни замърсявания от греси и машинни масла, независимо от вида на метала, замърсени машини, централни системи и индивидуални резервоари.

 

Продукти за защита на метални повърхности от корозия за срокове на съхранение от три месеца до десет години.

 

Масла за смазване на плъзгащи се повърхности, тънки шпинделни масла, както и масла работещи във високотемпературна среда.

 

Хидравлични масла с различни висозитети, притежаващи отлични антиокислителни и антикорозионни свойства от висок клас на чистота, без склонност за образуване на пяна, даже при високи натоварвания с изключително стабилен вискозитет при промяна на температурите.

 

Редукторни и компресорни масла от всички възможни вискозитети, както минерални така и синтетични .

 

Греси с обикновено индустриално предназначение както и за приложение в хранително - вкусовата и фармацевтична индустрия. 

 

Високотехнологични греси предназначени за работа в екстремни условия, като високи и ниски температури, шокови натоварвания, запрашена и високо алкална среда, устойчиви на топла и студена вода.

 

Диелектрични течности използвани в обемните ерозийни машини, като основните предимства са висока пламна точка, постоянен нисък вискозитет, добра филтруемост и голяма трайност на емулсията.

Контакти

МАСТЕР - 11 ООД

Пловдив, бул. Братя Търневи № 47
032943979, 032944011
0888578790, 0888938339, 0888938340