BGRegistar.com

МАСТЕР - 11 ООД

Информация

МАСТЕР - 11 ООД

Мастер - 11 ООД е със седалище град Пловдив.

 

Развива своята дейност в областта на търговията. Фирмата търгува с индустриални продукти  Кастрол, Оптимол и Тримол.

 

Мастер - 11 ООД е фициален дистрибутор за България на индустриални масла Castrol, един от световните лидерите в производството и маркетинга на масла и съпътстващи компоненти.

 

Дистрибутор на Total, световен производител на продукти за индустриалната промишленост и Kluthe.

 

Фирмата е официален дистрибутор за България на NIMATIC Aps - Дания и DOSATRON - Франция, които са производители на рефрактометри, миксери и скимери.

 

Мастер - 11 ООД осигурява на своите клиенти само висококачествени, високотехнологични и конкурентни продукти, отговарящи на изискванията и нуждите на пазара и съобразени със стандартите за здравеопазване и безопасност.

 

Фирмата поддържа пълна гама от индустриални продукти и осигурява навременно и качествено задоволяване на производствените нужди на своите клиенти.

 

Мастер - 11 ООД притежава интегрирана верига за организация и доставка, което  да гарантира, че доставките ще бъдат изпълнени навреме.При всяка доставка се прилагат сертификати за качество, произход и инструкции за безопасна употреба и съхранение.

 

Чрез свои представители Мастер - 11 подсигурява текущи технически консултации и контрол на металорежещите емулсии, като при необходимост се прилагат мероприятия за повишаване тяхната ефективност и поддържането им в най - добро състояние.

 

Като официален представител на продукти и сервиз от световен клас, Мастер - 11 ще Ви помогне при избора на най - добрата възможна индустриална практика чрез своя дългогодишен опит и познание в производствените процеси.

Контакти

МАСТЕР - 11 ООД

Пловдив, бул. Братя Търневи № 47
032943979, 032944011
0888578790, 0888938339, 0888938340