BGRegistar.com

МАЕСТРО ПАРК ООД

Информация

Информация

 МАЕСТРО ПАРК ООД е българска компания,учредена през 1995 г. със седалище град София.


Компания с дългогодишни традиции, специализирана в извършване на всички видове дейности, свързани с парково и ландшафтно устройство.


Занимава се с услуги по озеленяване, поддържане на паркове, градини, зелени площи и алейни насаждения.


Специалистите, заети в компанията извършват проектиране, изпълнение и поддръжка на зелени системи.


Притежава всякакви налични инструменти, средства и малогабаритна техника за извършване на озеленителната дейност.


Изпълнява поръчки за озеленяване на интериорни и външни обекти.


Основателите на МАЕСТРО ПАРК са ландшафтни архитекти, притежаващи богат опит. Компанията разполага с екип от компетентни спецециалисти и квалифицирани работници, наложили традиции в озеленяването, за по-красиви улици и квартали, паркове и лесопаркове.


МАЕСТРО ПАРК е наложила се посредством високото качество на предлаганите услуги, изпълнила над 50 големи проекти и множество по-малки. Компанията има изпълнени обекти от различен функционален тип.

 

Разполага със собствена база, разсадник за декоративна растителност простиращ се на площ от от 40 дка. Произвежда и предлага декоративна растителност и разсади, отличаващи се с високо качество, голямо разнообразие и достъпни цени. Предлага торове и препарати за тяхната поддръжка.


Екип от специалисти е на разположение на клиентите, предоставяйки им необходимата информация и консултации, залагайки на качествени продукти и услуги, коректност и конкурентно ценообразуване.


Вече двадесет и две години МАЕСТРО ПАРК предлага продукти за озеленяване на вашия дом, офис и градина, които спомогнат за обновлението и подобрението им.


Декоративните растения не само внасят красота и уют, те намаляват умората, стреса и главоболието.


Поставянето и аранжировката с цветя в дома и на работното място се отразява добре на здравето, като допринася и за доброто настроение.

 

Контакти

МАЕСТРО ПАРК ООД

София, ул. Тинтява 13А
029713393
0888986202
029712006