BGRegistar.com

ЛАЛОВ И ВАЧЕВ ЕООД

Информация

ЛАЛОВ И ВАЧЕВ ЕООД

ЛАЛОВ И ВАЧЕВ ЕООД е една от най - големите месопреработвателни компании в България. Приемник на създадената през 1991 година фирма Цветко Лалов.

 

Компанията е създадена и съществува с основна цел да задоволи търсенето на здравословни и вкусни месни продукти на българския пазар.

 

Разполага с модерна производствена база в град Враца, с площ от 14 000 кв. метра. Тя е проектирана и изградена без компромиси и отговаря на всички съвременни и бъдещи изисквания. Сертифицирана е по ISO 22 000.


През 2004 година фирмата създава първия уникален телешки специалитет Одесос, а през 2005 година произвежда първите месни продукти с ниско съдържание на мазнини до 3%.

 

Фирмата има развита дистрибуция и собствени търговски представителства в градовете Враца, София, Варна, Пловдив и регионите.

 

От юни 2008 година Лалов и Вачев ЕООД е първата българска месопреработвателна компания със сертификат за произодство на биопродукти съгласно европейското законодателство.

 

Въведена е система HACCP, ISO 9001:2000, ISO 22000. Осъществява се стриктен контрол върху произхода на суровините.

 

Лалов и Вачев ЕООД произвежда и предлага месни продукти с гарантиран вкус и високо качеството. Майстор Цветко, Одесос и Народна трапеза са запазени марки на компанията, които тя успешно развива.

 

Лалов и Вачев ЕООД е компания, която се стреми да бъде производител, предлагащ на своите клиенти качествени, вкусни и същевременно иновативни колбаси.


От 2010 година е първата фирма, произвела колбаси по стандарт Стара Планина. Компанията държи на високите стандарти, които си е поставила, защото качеството на продуктите е най - важно.

 

Лалов и Вачев ЕООД продължава да предлага вкусни, качествени и проверени колбаси:

 

  • Сурово - сушени деликатеси
  • Трайни варено - пушени колбаси
  • Варено - пушени цели меса
  • Шунки и шункови меса
  • Варени малотрайни колбаси
  • Кулинарни продукти


Произведените и предлаганите от фирмата продукти са здравословни и технологично изпитани, с превъзходни вкусови качества. Производственият процес е основан върху добрите и доказани във времето български традиционни технологии.

 

Контакти

ЛАЛОВ И ВАЧЕВ ЕООД

Враца, Хранително - вкусова зона
092663156
092663256