BGRegistar.com

КОМПЛЕКС ДЖОРДАШ

Информация

КОМПЛЕКС ДЖОРДАШ

Комплекс Джордаш е открит през 2002 година със седалище красивото черноморско селце Шкорпиловци. На отстояние половин километър от село Шкорпиловци и на четиридесет километра южно от морската столица Варна. Разположен само на двеста метра от плажната ивица, в непосредствена близост до малка рекичка и единия от ръкавите на Стара планина.

 

Комплекс Джордаш се състои от триетажен хотел, който предлага два апартамента, две студиа и шестнадесет двойни и тройни стаи, с просторни тераси. Апартаментите и студиата са оборудвани с климатик, телевизор, сателит, кухненски бокс с микровълнова печка и хладилник, а стаите с климатик, телевизор и сателит. Апартаментите се състоят от две спални и всекидневна, баня с вана. Студиото представлява спалня със всекидневна, баня с вана.

 

На последния етаж на хотела е разполжен ресторанта, с две големи открити тераси, предлагащи прекрасен изглед към морето и планината. Ресторантът предлага рибно меню, ястия от българската национална кухня и разнообразни екзотични специалитети.

 

Петте фамилни къщи в комплекса, открите през 2004 година, предлагат комфорт и уют и са подходящи за целогодишен отдих. Всяка къща има хол, спалня и детска стаяе две легла, просторна открита тераса с изглед към морето, широк санитарен възел със самостоятелен бойлер и кухненски бокс. 

 

Комплекса предлага и четиридесет и пет бунгала оборудвани с по две, три и четири легла. Всяко бунгало е със собствен санитарен възел, климатик, хладилник и тераса.

 

Комплекса разполага с безжична интернет връзка. За по - голямо удобство и развлечение на гостите тук има дневен бар с билярд, игрище за мини футбол, площадки и басейн за деца, мини - маркет и два паркинга.

 

Комплекс Джордаш е разположен на двадесет декара, ограден с ограда, за да предложи по - голяма сигурност и безопасност на своите гостите. Денонощната охрана се грижи за спокойствието на клиентите в комплекса.

 

За най - редовните и постоянни гости хотела и ресторанта работят целогодишно. Предлагат топлина и уют, дори и през зимния сезон.

Контакти

КОМПЛЕКС ДЖОРДАШ

051408235
0889335221, 0888989359