BGRegistar.com

КАРТЕЛ 97 ООД

Информация

КАРТЕЛ 97 ООД

КАРТЕЛ 97 ООД е основана през 1997 година със седалище град София, кв. Лозенец ул. Цанко Церковски № 38.

 

Картел е охранителна и детективска агенция, притежава Лиценз № 2116/25.06.2012 година за извършване на частна охранителна дейност на територията на цялата страна.

 

Наложила и утвърдила се като една от водещите фирми в сферата на охранителната и детективската дейност.

 

Разполага с екип от обучени охранители, отлични професионалисти с богат опит, контролиращи пропускателният режим на стоки и лица. Специалистите, работещи в агенцията са с дългогодишна практика и всеки от тях се е специализирал в дадена област.

 

Картел - охранителна и детективска агенция гарантира коректност и конфиденциалност при всяка една от услугите, които предлага.

 

КАРТЕЛ 97 ООД в работата си прилага най - новите тенденции в сферата на модерните технологии и най - практичните идеи в сигурността, развива и непрекъснато подобрява качествата на своя професионален екип.

 

Детективска агенция КАРТЕЛ предлага бързи, точни и резултатни детективски услуги, професионални решения на проблемите на клиента, използвайки всички средства позволени от закона.

 

В своята практическа дейност агенцията поддържа добра връзка и взаимодействие с органите на МВР.

 

ДЕЙНОСТ

Охранителна дейност


С течение на годините КАРТЕЛ 97 ООД е натрупала опит в сферата на охрана, на складови терминали за съхранение на специфични стоки, складове под митнически контрол, хранителни производства, промишлени производства и други.

 

Детективска агенция


Детективска агенция КАРТЕЛ се стреми да предлага ефективни и прецизни услуги, достъпни до широката общественост, професионален подход, за да помогне за разкриване на истината. Притежава всички технически и човешки ресурси за получаване на информация.

 

Консултантски услуги


КАРТЕЛ 97 ООД разполага със специализиран екип за извършване на консултантски услуги за физическо и техническо обезопасяване на обекти. Обучен екип извършва оглед на обекта според конкретния случай. Изготвя се становище за състоянието на обекта към момента, описват се възможните рискови точки и моменти, които биха могли да възникнат и се препоръчват мерки за елиминиране на рискове и опасности. При желание от страна на клиента се изготвя оферта за реализиране на препоръчаните мерки за сигурност.

 

Контакти

КАРТЕЛ 97 ООД

София, кв. Лозенец, ул. Цанко Церковски 38
029632654
0888330238
029632805