BGRegistar.com

Интер Дизайн Груп ЕООД - Продукти

inter design group ltd, inter design group plovdiv, алуминиеви ревизионни врати, алуминиеви ревизионни врати пловдив, богат избор на антивзломни решения за дограма, изработка на вратички от алуминиеви профили, интер дизайн груп, интер дизайн груп еоод, интер дизайн груп пловдив, монтаж на плъзгащи врати пловдив, опънати тавани пловдив, пловдив, плъзгащи врати пловдив, препоръчан производител на стелажи пловдив, продажба на богата гама стелажи пловдив, производител на алуминиеви ревизионни врати, производител на светещи рекламни табла, производител на складово обзавеждане пловдив, производител на стелажи за складове и магазини, производител на стъклени тераси пловдив, производител на търговско и складово обзавеждане, производител на търговско обзавеждане пловдив, ревизионни врати по размер, ревизионни врати по размер пловдив, стелажи пловдив, стъклени тераси пловдив, тавани haydecken пловдив

Продукти

Ревизионни врати - Ревизионната вратичка е детайл, който е неизменна част от банята, басейн, СПА център. Интер Дизайн Груп ЕООД  иразботва вратички от алуминиеви профили – хромирани, матови, златисти и тъмен хром, бели или боядисани по RAL, за да се постигне максимална завършеност на Вашата баня.

 

Фирмата предлага многобройни цветови варианти на стъклото.

 

Ревизионната вратичка може да се направи по поръчка по размери на клиента.

 

Реклами - Светещи рекламни табла, тотеми, обемни букви, холдери за брошури, информационни табели, снап рамки и други.

 

Плъзгащи врати - Системата е предназначена за големи помещения като хотели, кафенета, ресторанти, както и за зимни градини.

 

Опънати тавани - Опънатите тавани са шумоизолационни, пожароустойчиви, нетоксични и непроницаеми при влага. Опънати тавани Haydecken осигурява красиво и сигурно решение за Вашия таван. Таваните Haydecken се произвеждат от PVC с високо качество.

 

ДограмиИнтер Дизайн Груп ЕООД предлага качествени и сигурни решения за повишаване сигурността на Вашите домашно и офис имущество. Компанията предлага и осигурява богат избор на антивзломни решения за дограма, на изключително конкурентни цени.

 

Стъклени тераси - Стъклените системи са най-добрият избор за модерен и функционален балкон,  веранда, зимна градина и други.

 

Мебели и нестандартни изпълнения

 

Стелажи и търговско обзавеждане - В търговското обзавеждане, произведено от Интер Дизайн Груп ЕООД,  се залага на добрия дизайн и добрата видимост на продаваните артикули.

 

Съчетанията за това обзавеждане са от дърво, плоскоти ПДЧ, ЛПДЧ, алуминий и стъкло, като доста богат е асортимента на алуминиеви профили за търговско обзавеждане и щендерите с различна функционалност.

 

Парапети – Предлагат се AL парапети от голямо разнообазие и AL и PVC дограма съобразени с Вашия дом и изисквания.

 

Контакти

Интер Дизайн Груп ЕООД

Пловдив, ул. Иван Стефанов Гешев 26
032805889
0899395039, 0889643378
032240599