BGRegistar.com

Интер Дизайн Груп ЕООД

inter design group ltd, inter design group plovdiv, алуминиеви ревизионни врати, алуминиеви ревизионни врати пловдив, богат избор на антивзломни решения за дограма, изработка на вратички от алуминиеви профили, интер дизайн груп, интер дизайн груп еоод, интер дизайн груп пловдив, монтаж на плъзгащи врати пловдив, опънати тавани пловдив, пловдив, плъзгащи врати пловдив, препоръчан производител на стелажи пловдив, продажба на богата гама стелажи пловдив, производител на алуминиеви ревизионни врати, производител на светещи рекламни табла, производител на складово обзавеждане пловдив, производител на стелажи за складове и магазини, производител на стъклени тераси пловдив, производител на търговско и складово обзавеждане, производител на търговско обзавеждане пловдив, ревизионни врати по размер, ревизионни врати по размер пловдив, стелажи пловдив, стъклени тераси пловдив, тавани haydecken пловдив

Информация

Интер Дизайн Груп ЕООД е фирма, производител на търговско и складово обзавеждане, стелажи, витрини, щендери – стандартни и нестадартни изпълнения.


Дружеството предлага светещи рекламни табла, тотеми, обемни букви, холдери за брошури, информационни табели, снап рамки и други.

 

За комфорта и сигурността на клиентите си, Интер Дизайн Груп предлага разнообразие от AL парапети и дограма, както и PVC дограма. Изделията са съобразени с изискванията на клиентите.

 

Сред продуктите, произвеждани и предлагани от фирмата, са: Ревизионни врати, Плъзгащи врати, Опънати тавани, Дограми, Мебели и нестандартни изпълнения, Стелажи и търговско обзавеждане, Стъклени тераси, Парапети.

 

Фирмата предлага и разнообразни решения за интериора на дома Ви. Решенията за мебелите и обзавеждането са индивидуални.

 

Компанията произвежда богата гама стелажи и търговско обзавеждане. Водещи в производството са добрият дизайн и добрата видимост на артикулите.

 

Конструкциите са произведени в различни комбинации от дърво, плоскости ПДЧ, ЛПДЧ, алуминий, стъкло.

 

Предлаганият асортимент от алуминиеви профили за търговско обзавеждане е изключително богат, а щендерите са с различна функционалност.

 

Стабилно стъпили на българския пазар, Интер Дизайн Груп се стреми да предлага разнообразна гама продукти и услуги, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Компанията се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Интер Дизайн Груп се стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки доверието им, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите стоки и услуги.


Дружеството се представлява от инж. Владимир Топурски в качеството на Управител.


Интер Дизайн Груп ще се погрижи за дизайна във вашия дом или офис, дарявайки Ви комфорт, красотата и добро настроение! 

Контакти

Интер Дизайн Груп ЕООД

Пловдив, ул. Иван Стефанов Гешев 26
032805889
0899395039, 0889643378
032240599