BGRegistar.com

Ивалс - Дренски ЕООД

Информация

Ивалс - Дренски ЕООД е българска компания със седалище и адрес на управление град София.

 

Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на архитектурните и инженерни дейности и техническите консултации. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Специализирана в проектиране на обекти, предназначени за далекосъобщителното и енергийното строителство.

 

Ивалс - Дренски ЕООД извършва комплексно проектиране на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлагайки професионализъм и прецизност екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.

 

Ивалс - Дренски ЕООД предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

Ивалс - Дренски ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

 Компанията се представлява от инж. Светослав Дренски в качеството на Управител.

 

Контакти

Ивалс - Дренски ЕООД

София, ул. Христо Белчев 11, вх. А,ет.4
029802144
0888327696