BGRegistar.com

ЗОТИ

Информация

ЗОТИ

Адрес: гр. Стрелча 4530, бул. България No 114 Тел: 0899 94 13 17 Email: zoti_ood@abv.bg URL: ЗОТИ
 
Фирма  ЗОТИ ООД е oснована през юли 2004 година в гр.Стрелча с предмет на дейност завод за отоплителна техника и инсталации.Фирмата е фамилна собственост на семейството на инж.Димитър Стойчев,Светла Стойчева и Владимир Д.Стойчев. Тя е една от трите големи производители на отоплителна техника на твърдо гориво и на пелети/печки,камини и котли/ със коренно различна от другите производители конструктивна характеристика на отоплителните уреди. Патент на фирменото производство е 100 % облицовка със шамот/огнеупорни тухли/ и вграждането на водотръбно-нагревателна система като прототип на корабните котли, най доброто което е създала топлотехническата наука още в началото на 20 век, дало възможност на мореплавателите да изминават дългите морски пътища с ограничено количество гориво. Завода разполага с екип от инженери, икономисти, конструктори и работници по различните специалности които предлагат следните услуги:
  • огромна конструкторска и изследователска дейност за създаването и изпитанията на опитните образци от печки,камини и котли преди преминаването в серийно производство на поточната линия.
  • Създаване на над 40 модела печки и камини и котли на твърдо гориво в , които намериха добър прием в големите търговски вериги като „МЕТРО”, „ПРАКТИКЕР”, „м-сю БРИКОЛАЖ”, „БАУМАКС”, веригата от строителни хипермаркети „ВИЛАЗ” и над 80 магазина в страната.
След близо две години упорита конструкторска и експериментална работа създадохме и отоплителни уреди /камини и котли/ с употребата на пелети и без аналог в световната индустрия с:
  • нов принцип на организация на горивния процес
  • висок акумулиращ ефект водещ до най- високо КПД/над 90 %
  •  Ниско волтово / 12 V / захранване на всички задвижки и вентилатори с обща часова употребяема енергия от 18 вата до 60 вата за камини и котли от 9 до 300 квт.
  • нашите камини и котли са пригодени и за употребата на пелетен микс/смеска от пелети и царевица на зърна /което води до снижение разходите за гориво с 30 до 38 % благодарение на по- високия си енергиен потенциал.
Продуктите ни са със международен сертификат СЕ , изработени по изискванията ЕN 13240 за твърдо гориво и EN303-5 1999 за пелетни камини и котли. Стремежът на компанията е да предложи на клиента оптимално ефективни и изгодни възможности за топлина и комфорт, следейки всички новости на световния пазар на отоплителна техника.

Контакти

ЗОТИ

Стрелча, бул. България No 114