BGRegistar.com

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ АД

Информация

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ АД

ETEM е основана през 1971 година и е част от най - големия металообработващ холдинг на Балканите - VIOHALCO.

 

ЕТЕМ България е създадена през 1994 година с името Стилмет АД и е най - големият български производител на алуминиеви профили, лидер на пазара на архитектурни системи и материали.

 

Компанията проектира, произвежда и предлага алуминиеви и PVC архитектурни системи, вентилируеми фасадни системи, алуминиеви профили, врати, парапети, композитен материал etalbond®, и други.

 

Продуктите на ЕТЕМ се произвеждат в заводите на компанията в България и Гърция.

 

ЕТЕМ има офиси в Гърция, Румъния, Сърбия, Украйна, Албания и Кипър, а в България разполага с четиринадесет дистрибуционни центъра във всички големи градове.

 

Продукцията на фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000 и отговаря на най - високите европейски и международни стандарти.

 

70% от продуктите на ЕТЕМ се реализират в страни от  Европейския съюз.

 

Благодарение на отличните термоизолационни качества и богатото разнообразие на системи, които предлага, компанията успява да се наложи както на българския, така и на международния пазар.

 

Повече от тридесет и пет компанията е един от световните лидери в производството на алуминиеви профили. Поддържа високо качество на продукцията, работейки с най - модерното оборудване.

 

Компанията постоянно инвестира в иновации, оборудване и персонал.

 

Всички продукти с марка ЕТЕМ притежават сертификати за качество издадени от международните сертифициращи организации.  и отговаря на най - високите европейски и международни стандарти.

 

ETEM произвежда алуминиеви профили за употреба в строителството, автомобилната индустрия и много други.

Контакти

ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ АД

София, бул. Илиенци № 119 А
029219111